SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O tânără de 25 de ani a născut septupleţi, pe cale naturală. Şase fetiţe şi un băieţel perfect sănătoşi
O tânără de 25 de ani a adus pe lume, pe cale naturală, şapte bebeluşi. Fără incidente sau complicaţii, femeia se bucură acum de dragostea celor şase fetiţe şi a unui băieţel. Toţi sunt într-o stare minunată!

Naşterea spectaculoasă a avut loc într-un spital din provincia Diyali, Irak, fiind, de fapt, prima naştere de septupleţi din ţară. După o sarcină extrem de grea, cei 7 bebeluşi şi mama lor, extrem de curajoasă, au fost supuşi controalelor.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului local de Sănătate a precizat că naşterea a fost una uşoară şi că nu au fost complicaţii sau alte probleme, potrivit mirror.co.uk.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de fotografii care ne arata dragostea pe care printesa Diana le-a purtat-o prințului William și prințului Harry 550Lista RUSINII! Secretele MILIONARILOR din Iasi! Ar fi facut ORICE pentru ca aceste documente sa nu fie facute PUBLICE! 1275

9 armate ale lumii unde disciplina este foarte stricta 1091ILEANA CIUCULETE - DOAMNE MAINE DE-OI MURI - VIDEO 10606Corona și REFUGIAȚII - un virus face politică .Depistați POZITIV 21 de refugiați 15417 Fapte despre celebrități care sunt greu de crezut 1797Cele Sapte Lucruri pe care trebuie să le țineți în taină și să nu le povestiți nici măcar rudelor 2249Oamenii împărtășesc fotografii ale părților lor neobișnuite ale corpului, iar internetul este uimit 48021 de fotografii care ne dovedesc că lumea este încă plină de surprize 14815 FOTOGRAFII care ilustrează perfect specificul lumii în care trăim, subliniind cât de mult ne-am schimbat 1243
SuperClipuri.com 2021