SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 ilustrații care arată modul în care introvertiţii și extrovertiţii văd lumea. Voi in ce categorie sunteţi?
Toată lumea știe că extrovertiții și introverții văd lumea într-o oarecare măsură diferit. Noi, am crezut că ar fi interesant să ilustrăm aceste diferențe folosind exemple specifice. Rezultatele te fac sa te gandesti cat de diferiti putem fi.

2. Acest lucru este valabil atât pentru conversațiile față în față, cât și prin telefon.

3. Întâlnirea cu o persoană în lift este un început minunat al zilei pentru un extrovertit. Dar un cosmar al introvertitilor .

4. Un spatiu de birouri mare este ca un rai pentru un extrovertit, dar este ca si cum ai fi intr-un zoo pentru un introvertit.

5. Ambii au propriile lor forte la locul de muncă.

6. Înțeleg conducerea în mod diferit.

7. Acasă pentru un introvertit este cel mai bun loc de pe Pământ. Dacă sunteți extrovertit, este doar un loc pentru a vă trage respirația.

8. După o zi întreagă de socializare, un extrovertit este încă plin de energie. Un introvertit nu simte la fel.

9. Cam asa arata modul nostru diferit de a ne relaxa

10. Pe de altă parte, ambii așteaptă cu nerăbdare să se relaxeze în weekend … dar în felul lor!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de fotografii care arată cum ne schimbam după 1, 2 sau chiar 3 pahare de vin 2457SOACRA MARE a uimit invitatii cu talentul ei chiar la ziua nuntii feciorului ei .. Invitatii cand au vazut cum canta femeia la acest instrument.. au ramas CUCERITI - VIDEO 6027

Paste in carantina: kilogramul de carne de miel are pret dublu 17Inainte de a merge la școală, un băiat de 10 ani ajută o căprioară oarbă să caute de mâncare si face asta zi de zi 5344Cristiano Ronaldo, mai mult decat un fotbalist ! Cele mai tari momente cu el.. VIDEO 1583118 fotografii de familie care demonstrează ca natura este o adevărată mașină de copiat 71521 Fapte uimitoare despre corpul uman care ne-au impresionat profund 37420 de fotografii care vă pot pune la îndoială tot ce stiti despre legile fizicii 187Raed Arafat: Dacă românii nu vor respecta măsurile, ne luăm adio de la 15 mai 279420 de pisici care par atât de furioase, incat nu vrei să te apropii 330
SuperClipuri.com 2021