SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 rafturi interesante pentru baie. Folosiți eficient tot spațiul disponibil!
De obicei, camerei de baie nu i se alocă mult spațiu în apartament. Luând în considerație spațiul limitat, este necesar să se inventeze metode de păstrare a lucrurilor de igienă personală.

Deseori prosoapele, halatele, șampoanele de rezervă și alte lucruri se păstrează în camere separate. Dar, pe lângă aceasta, problema respectivă poate fi rezolvată în alt mod — prin instalarea unor răftulețe deasupra vasului de toaletă.

Ca regulă, această zonă nu este deloc folosită, dar chiar ar trebui. O etajeră cu suport înalt sau un raft suspendat pe perete, deasupra vasului de toaletă, pot să devină un adevărat colac de salvare și să vă ajute să lărgiți suprafața utilă a camerei mici de baie.

sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

8 oameni care s-au căsătorit cu lucruri bizare 1270Cum ar fi arătat Michael Jackson dacă nu și-ar fi modificat niciodată înfățișarea 831

21 de oameni care chiar nu ar trebui sa mai intre niciodata in bucatarie 17010 semne precoce care ne spun că organismul nostru rămâne fără vitamina C 221O moldoveanca, fosta concurenta la NextStar, a ajuns in finala Vocea Rusiei Kids, vezi reactia rusilor la piesa romaneasca care a cantat-o.. VIDEO 13132020 va fi un an al ascensiunii spirituale, iar 2019 pavează drumul 191Barbatii se simt intimidati de ea. Asa arata cea mai atragatoare antrenoare de fitness din lume! 24115 fotografii interesante care dezvăluie multe despre corpul tău 847O viitoare mamă, rămasă pe străzi în Italia, imploră să fie ajutată să se întoarcă în România: „Nu am bani de mâncare! Vreau acasă” 5032 de persoane care sunt pe cale să aibă o cadere nervoasă masivă 81
SuperClipuri.com 2021