SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O pildă înțeleaptă despre Adevăr și Minciună… Cu toții avem de învățat!
Într-o zi, s-au întâlnit Minciuna şi Adevărul.

Minciuna i-a spus Adevărului:
– Bună dimineaţa!

Acesta a verificat dacă, într-adevăr, era o zi bună. S-a uitat către Cer, nu a văzut nori de ploaie, păsărelele cântau… Era o zi bună, astfel încât i-a răspuns Minciunii:

– Bună dimineaţa!
– E prea cald astăzi…

Adevărul și-a dat seama, din nou, că Minciuna spunea… Adevărul.
Apoi, Minciuna a invitat Adevărul să se scalde în râu. Şi-a scos hainele, a sărit în apă şi i-a spus:

– Să știi că apa este minunată!

Cum era de așteptat, de îndată ce Adevărul a sărit în râu, Minciuna a ieşit din apă, s-a îmbrăcat în hainele Adevărului şi a plecat.

În schimb, Adevărul a refuzat să se îmbrace în hainele Minciunii; întrucât nu avea de ce să-i fie ruşine, a plecat dezbrăcat pe stradă.

Așa se face că, în ochii altor oameni, este mai uşor de accepat Minciuna îmbrăcată în Adevăr, decât Adevărul Gol-Goluţ…

sursa: respectsiprietenie.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 sfaturi de sănătate de la celebrități care știu totul despre o transformare reusita 14628 de fotografii extrem de amuzante surprinse in timpul nuntii 283

22 de fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a vedea exact ce se intampla 98321 de imagini în care absurditatea a depasit cu mult orice limite 70920 de fotografii vechi de peste 100 de ani cu cele mai frumoase femei din secolul trecut 34222 de femei celebre care au îmbătrânit cu grație 658"Tata, ma auzi?" Ai grija omule cand conduci, masina ta poate deveni un "sicriu cu patru roti"! 164422 de situatii prin care orice fata a trecut cel putin odata 3815 fotografii care demonstreaza ca sportul nu este pentru oricine 264Femeia mergea pe strada.. si deodata vezi ce s-a intamplat cu ea.. O istorie incredibila - vezi VIDEO 106223
SuperClipuri.com 2023