SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O pildă înțeleaptă despre Adevăr și Minciună… Cu toții avem de învățat!
Într-o zi, s-au întâlnit Minciuna şi Adevărul.

Minciuna i-a spus Adevărului:
– Bună dimineaţa!

Acesta a verificat dacă, într-adevăr, era o zi bună. S-a uitat către Cer, nu a văzut nori de ploaie, păsărelele cântau… Era o zi bună, astfel încât i-a răspuns Minciunii:

– Bună dimineaţa!
– E prea cald astăzi…

Adevărul și-a dat seama, din nou, că Minciuna spunea… Adevărul.
Apoi, Minciuna a invitat Adevărul să se scalde în râu. Şi-a scos hainele, a sărit în apă şi i-a spus:

– Să știi că apa este minunată!

Cum era de așteptat, de îndată ce Adevărul a sărit în râu, Minciuna a ieşit din apă, s-a îmbrăcat în hainele Adevărului şi a plecat.

În schimb, Adevărul a refuzat să se îmbrace în hainele Minciunii; întrucât nu avea de ce să-i fie ruşine, a plecat dezbrăcat pe stradă.

Așa se face că, în ochii altor oameni, este mai uşor de accepat Minciuna îmbrăcată în Adevăr, decât Adevărul Gol-Goluţ…

sursa: respectsiprietenie.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Bărbații au mărturisit din ce cauză nu pot rezista în fața femeilor mai în vârstă 92622 de imagini superbe în care natura ne arată tot ce are mai bun 236

De ce echipajul de la bordul avionul își ține brațele la spate atunci când salută pasagerii 22225 alimente semi-preparate pe care trebuie sa le evitati pentru a avea grija de sanatatea dumneavoastra 919Sufletele pereche pe termen scurt. De ce apar in viata noastra 150425 de celebrități care s-au schimbat dincolo de recunoaștere 173320 de fotografii care arată cum ne schimbam după 1, 2 sau chiar 3 pahare de vin 2458„Elevii pleacă demotivaţi total de la şcoală şi sunt convinşi că sunt proşti, pentru că nu fac faţă manualului" 184Maria Craciun, micuta romanca reuseste sa impresioneze juriul italian. Respect! 2206 imagini care iti pot face creierul să fierbă în timp ce căutați diferențele 2449
SuperClipuri.com 2022