SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Andra și fetița sa, Eva, cântă împreună. Uite ce voce are cea mică!
Andra a postat pe contul său de Instagram doua story-uri în care cânta alături de fiica sa Eva. Extrem de fericită, dar și amuzată de străduința fiicei sale, Andra râde copios de Eva.

Andra cânta cu Eva, fiica sa
Eva are 3 ani
E o zi importantă în familia Andrei şi a lui Cătălin Măruţă. Mezina celor două vedete a împlinit trei ani şi şi-a emoţionat părinţii de la primele ore ale dimineţii. Solista a fost prima care a publicat un mesaj dedicat micuţei Eva.

Sărbătoare mare luni (23 iulie) în familia Andrei. Solista începe săptămâna în forţă cu o petrecere pentru mezina din casă. Eva Maria Ioana a împlinit trei ani, iar mama ei i-a transmis un mesaj emoţionant, în care i-a făcut urări de bine şi în care a punctat că şi-ar dori ca Eva să rămână o copilă.

„La mulţi ani Eva! Eşti plină de viaţă, iubitoare, atât de fericită, dar şi puternică şi hotărâtă să transformi lumea într-un loc minunat de joacă, încât mă uimeşti în fiecare zi. Trece repede timpul şi parcă îmi doresc să rămâi mereu mică, fragilă, să te cuibăreşti în braţele mele şi să alergi după David. Te iubesc!”, a notat Andra pe contul ei de socializare.

Andra şi-a amintit luni momentele în care şi-a strâns pentru prima dată fetiţa la piept. Solista a născut în 2015 cu doctorul Nicolae Poiană, medicul care a ajutat-o să îl aducă pe lume și pe primul ei copil, David (7 ani).

Cătălin Măruță a asistat-o pe artistă în sala de operație și a filmat întreg momentul.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 trucuri vestimentare strălucitoare pe care orice femeie trebuie sa le stie 370Klaus Iohannis: stați acasă, altfel, după Sărbători vom avea înmormântări! / VIDEO 47

O facem pentru noi înșine. Psihologii ne explică cum să iertăm și să uităm răul 13814 Trucuri absolut indispensabile pentru toți cei care iubesc o casă curată 1658Protest în Capitală: „Nu vrem să fim cobaii lor!” 639O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei 530016 fotografii care par a fi obișnuite, dar nu sunt 36Cel mai Frumos Show cu Balene din Lume.. Asa ceva nu ai mai Vazut este Incredibil ce trucuri pot sa faca.. VIDEO 421MORI DE RAS ! Soferul a fost prins FUMAT la VOLAN.. Vezi ce a urmat.. VIDEO 969Scobește o ceapă roșie și umple-o cu miere de albine: se lasă la macerat 8 ore 4441
SuperClipuri.com 2021