SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Știința confirmă – câinii pot recunoaște o persoană rea
O pisică sau un câine? Aceasta este o întrebare care a fost dezbatută de ani de zile. Iată încă un fapt despre câini care vă pot schimba opinia despre ce animal de companie să vă luați. Un studiu recent arată că câinii pot analiza cât de fiabilă este o persoană și dorim să împărtășim aceste informații cititorilor noștri. Câinii, ca adevărați detectivi, ne pot sugera dacă să avem sau nu încredere într-o persoană.

Studiul a fost realizat de un om de știință de la o Universitatea din Japonia.Omul de știință și colegii săi doreau să știe dacă un câine ar avea încredere într-o persoană care a mințit.Cercetătorii au împărțit experimentul în 3 părți. Vroiau să știe dacă câinele putea înțelege dacă persoana era sau nu de încredere.

În experiment, proprietarii câinilor le arată un bol de mâncare. Câinele fuge la el. Apoi,le arată unul fără hrană și-i îndeamnă să meargă la el. Câinii au fost păcăliți și s-au apropiat de bol.Deci, cainii ar fugi la un obiect pe care proprietarul lor l-ar indica. Astfel, se crede că câinii înțeleg gesturile umane. Și dacă gesturile sunt inconsecvente, câinele poate deveni nervos și stresat .A treia oară câinii nu mai urmau indicațiile stăpânilor. Ei nu credeau minciunile.4 de câini au participat la experiment și au arătat aceleași rezultate.Câinii își vor folosi experiența anterioară pentru a ști că o persoană era nesigură.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Rusia nu-i va refuza nimănui ajutorul în combaterea pandemiei! 5815 imagini care dovedesc faptul sunt cei mai talentați artiști sunt COPIII 1820

13 reguli japoneze de viață care sunt imposibil de înțeles pentru orice străin 60010 sfaturi simple pentru a va îmbunătăți vederea 131020 de Câini care se ascund în spatele semnului "CÂINE RAU". Te vor ataca feroce cu adorabilitatea lor 265Cum îți iei rămas bun de la colegi, când îți dai demisia de la serviciu 443Scrisoarea unui roman plecat peste hotare a emotionat o tara intreaga "Dupa ce ti-ai ingropat parintii, nu mai ai de ce sa te intorci in Romania” 1152Nu se mai satură de amenzi! Oamenii sunt nevoiți să încalcă zilnic regulile de autoizolare! Vezi ce amenzi sunt în alte țări 6317 descoperiri bizare care au uimit intreaga lume 1057Cine a pus mana pe aceasta bancnota, isi freaca mainile de bucurie! Pretul acesteia a EXPLODAT, iar cererea este imensa! Iata cat costa la Iasi! 861
SuperClipuri.com 2021