SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 haine ciudate pe care nu ar trebui sa le iei nici gratis! Cine cumpără așa ceva?
Moda este un obicei, o deprindere colectivă, specifică la un moment dat unui mediu social. Termenul de „la modă” se aplică de obicei unei persoane care poartă haine sau accesorii care fac parte din tendințele modei actuale, chiar dacă moda include mai multe ramuri. Moda se schimbă foarte repede; este suficient ca cineva să descopere ceva mai bun și mai frumos, după care toată lumea va vrea acel produs, moda schimbându-se cu o viteză incredibilă.

1. O fuzionare completă cu natura

Iubitorii de natură pot fi deseori radicali în pasiunile lor. Însă, dacă nu te sperie șerpii, această alegere de clamă te poate scoate din anonimat. Trebuie să recunoaștem că această coafură arată bine.

2. Carnavalul de la Veneția va fi umbrit de tine dacă porți această mască

Carnavalul de la Veneția este un festival anual sărbătorit în Veneția, Italia. Carnavalul se termină odată cu celebrarea creștină a Postului Mare, la 40 de zile înainte de Paște. Acest festival este cunoscut în toată lumea datorită unor specifice măști extravagante . Dar oricât de extravagante acele măști, cu siguranță nu o pot depăși pe aceasta. Acum, ce-i drept, nu multă lume ar purta-o.

3. Trendurile în materie de accesorii depășesc orice imaginație

4. O rochiță roz pe care nu mulți ar îndrăzni să o poarte

5. Și mai mult Nicolas Cage, te rog!

6. Când te mândrești cu pedichiura proaspăt făcută

7. Genți dulci

8. Acest accesoriu este un mare trend în Japonia

9. Această piesă vestimentară pare să fie extrem de confortabilă

10. Este ciudat, dar impresionant

sursa : elacraciun.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Polonezul Donald Tusk, președintele Consiliului European, a susținut un discurs în limba română. Video 238Superba piesa ! Acum 31 de ani aceasta melodie a facut milioane de oameni sa suspine. Va mai amintiti de ea ? - VIDEO 4154

M-am măritat cu Ioan din dragoste, dar într-o zi mi-a tras o palmă pentru că era dezordine în bucătărie. În altă zi, cineva a bătut la ușa casei noastre 354015 poze care ne demonstrează că vântul are un simț al umorului extrem de dezvoltat 1846Donatii de 100.000 de lei pentru Catedrala Notre Dame din partea Consiliul Județean Cluj 104De ce există atât de puțini oameni stângaci și care sunt avantajele lor 9122 de femei celebre care au îmbătrânit cu grație 65725 de celebrități care au reacționat intr-un mod unic in momentul care au fost surprinsi de Paparazzi (Alec Baldwin este Maestrul) 26214 poze care ne dovedesc cat este de diferita viata in Japonia fata de restul lumii 2404Iubita portarului bătăuş a primit 116 ani de puşcărie 226
SuperClipuri.com 2021