SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Și-a așteptat timp de 15 ani soțul din deplasări, iar el trăia cu amanta pe o stradă din apropiere
Cu 15 ani în urmă, Tonya și-a petrecut soțul-marinar în deplasare, sperând să-l revadă în șase luni. Dar au trecut luni, ani – iar el nu dădea semne. După ce și-a pierdut speranța de a-și vedea iubitul în viață, femeia a găsit curajul să înceapă o viață cu un alt bărbat. Tonya a visat din adolescență o familie mare și un iubit, care va fi întotdeauna alături. Dar soarta a decretat altfel – s-a îndrăgostit de un marinar.

Ivan a avut o călătorie lungă pe mare și venea foarte rar acasă. Dar, între deplasări, au reușit să se căsătorească – și apoi a început viața dificilă de soție și mamă, femeia crescându-și ceu doi copii aproape singură.

La început, Tonya nu simțea lipsa bărbatului, pentru că a fost distrasă de treburile casnice.
Dar apoi copiii au mers la grădiniță, ea a mers la muncă, grijile au devenit mai puține. Atunci femeii I s-a făcut dor. Zilele libere ale soțului păreau foarte scurte, nu avea nici măcar timp să vorbească cu copiii, care îl cunoșteau doar din fotografii.

De-a lungul vieții de familie, soția a învățat să-și aștepte soțul, fără să marcheze zilele din calendar. Dar odată și-a petrecut soțul într-o deplasare, din care nu a revenit nici după șase luni, nici după un an.
La început, femeia nu a acordat nici o importanță acestui lucru, pentru că au mai existat deplasări atât de lungi, când, din cauza vremii nefavorabile, echipajul putea să rămână în port.

Dar apoi a întâlnit o cunoștință care, împreună cu Ivan, a mers pe aceeași navă, iar acesta i-a spus că soțul ei a părăsit de mult timp flota. Atunci Tonya a intrat în panică și a început căutările, care nu s-au soldat cu succes. Ea a fost informată că și-ar putea considera soțul dispărut fără urmă. Timp de cincisprezece ani, soția fidelă nu și-a pierdut speranța că Ivan va reveni. Ea a contactat părinții lui, dar nici ei nu știau nimic despre soarta fiului lor.
Între timp, copiii au crescut: fiul a mers la facultate, feta a terminat școala – și a început o nouă etapă în viața lui Tonya.

L-a întâlnit pe Valeriu, pe care l-a îndrăgit. După un timp, bărbatul a cerut-o pe Tonya de soție, iar ea i-a răspuns că a fost deja căsătorită și că se temea să calce pe aceeași greblă.
Cu toate acestea, cei doi au început să trăiască împreună. Iar copiii lui Tonya i-au sprijinit.
Tonya și Valeriu au locuit împreună mai mult de un an – destul de liniștit și fericit, când într-o dimineață devreme a sunat cineva la ușă.

Tonya a deschis și văzut la ușă un om necunoscut, iar după ce a privit mai bine și-a recunoscut fostul soț… Ivan. Acesta i-a povestit adevărul, și anume că a avut o altă femeie, care deși l-a rupt de familie în cele din urmă l-a părăsit. Tonya a fost foarte mirată să audă că locuința amantei se afla chiar în apropiere de a ei și în tot acest timp nu și-a văzut soțul măcar întâmplător.

După ce mirarea a trecut, Tonya s-a așezat să decidă cum să procedeze în continuare. Fostul soț i-a zis că nu are unde locui și intenționează să rămână la ea. Femeia aproape că și-a pierdut cumpătul de la această declarație, dar a fost susținută de copii și noul soț. Aceștia au decis să schimbe apartamentul, iar lui Ivan să-i dea bani pentru o locuință separată.

Ivan a fost cam dezamăgit, crezând că va putea reîntregi familia, însă copiii nu-l acceptau ca tată.
Astfel, Ivan a fost în cele din urmă trimis în deplasare nedeterminată de propria familie.

Sursa

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Primele gemene din lume care au culori diferite ale pielii au crescut. Medicii spun ca exista o sansa la un milion ca acest lucru sa fie posibil! 50314 fotografii incitante care vă pot lăsa fara cuvinte 1142

Drojdia de bere, remediu terapeutic remarcabil din frigiderul tau 34Mihaela Maciuc, tanara romanca care este cea mai buna eleva din Italia! A fost premiata chiar de presedintele tarii! 165120 poze care ne demonstrează ca lumea nu va înceta niciodată să ne surprindă 1596Știința confirmă – câinii pot recunoaște o persoană rea 341La 8 ani danseaza mai bine chiar si decat Michael Jackson! 37522 de fotografii imprevizibile, care te vor face să râzi 138910 transformări ale actorilor în personaje uimitoare 66Constantin Cotimanis are un rol de excepție în serialul Vlad, iar la 64 de ani acesta e îndrăgostit lulea. Cum arată iubita lui 262
SuperClipuri.com 2022