SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Tone de mere românești îngheață din cauza supermarketurilor straine care nu vor sa le preia
Asta e capitalismul!
Cumparati doar de la piata.

NU este vreo GLUMĂ sau ceva de gen ! Tone de mere românești îngheață, în timp ce românii cumpără fructe otrăvite cu pesticide, din import. Marfa românească nu este acceptată în supermarketuri.

DISTRIBUITI MAI DEPARTE, NU DE ALTA DAR TREBUIE SĂ PUNEM LA PUNCT ACESTE Lanțuri MIZERIE DE SUPERMARKETURI SI Hipermarketuri din ROMANIA !
Cerem prin această postare , parlamentul si președintele României să se impună prin legi mai aspre si foarte stricte față de aceste mizerii de LANȚURI DE MAGAZINE !

POZA reflectă o mare parte din ceea ce se întâmplă in ROMANIA !

Si totusi un cititor spunea:

„Unde sunt depozitele de fructe? Unde sunt fabricile de conserve? Si de ce dracu nu ne duce capul ca avem nevoie de ele ?Si apropo ,hai sa nu fim farisei daca tara asta vinde doar marfa bruta ,de ce nu ne duce capul sa producem ceva din mere :placinte ,gemuri ,dulceturi ,sucuri etc si de musai sa n-aibe un pret mai mare ca a celor de afara.

M-am saturat sa dau mai mult pe ceva romanesc autentic doar ca vezi tu s-a copt in Romania .Cand vom invata sa fim competitivi si creatori o sa ne deschidem fabricutele noastre ,o sa platim pretul real pt mere (sincer pt cele folosite ln procesare trebuie sa fie un pret mai mic si o calitate redusa dar doar prin faptul ca vom folosii mere de dimensiuni mai mici nu si stricate ).

In copaci cresc fructe mari si ceva mai mici ,romanasul le vrea la acelasi pret .si sincer m-am saturat de aceiasi scuza „la noi totul costa mai mult .Culmea ar trebui sa coste mai putin ca doar nu traverseaza tari si totusi daca-i romanesc e mai scump .De aia ma duc eu direct la usa taranului ,macar pe asta il duce capul ii constient ca nu produce suficient de mult ,ca vinde doar surplusul si ne mai si tocmim si-i culmea ii constient ca cartofii mari au un pret ,iar cei mici sunt mai ieftini ,n-am inteles ce dracu pateste cand ajunge la piata ,nu mai exista categoria intaia si a doua.

Si pana la urma de ce naiba pui merele afara .?!Si de ce ai vrea sa ti se cumpere toata marfa odata ,de aia ai nevoie de depozite merele tin luni de zile daca ai zeci de tone si nu le procesezi nu poti sa ai pretentia sa le vinzi toate intr-o zi .Comunistii aveau depozite si faceau aprovizionarea de aici ,nu aruncau toate merele odata pe piata…”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Femeile din întreaga lume au ales 25 cei mai frumoși bărbați ai anului 2020 181Fenomene înfricoșătoare în Europa. Aici vor fi cele mai neașteptate efecte ale schimbărilor climatice și odată cu ele vor apărea noi specii de animale 2512

Guvernul vrea sa acorde noi zile libere pentru bugetari!!! 1422Aceste FEMEI nu cunosc termenul de DECENȚĂ. Vezi cele mai UMILITOARE IPOSTAZE în care au fost surprinse 2120Cercetatorii au descoperit semintele care regenereaza tendoanele si elimina durerea de articulatii! 146124 de oameni care nu incalca orice regula intr-un mod absolut hilar 470Pentru TOTTI taticii de FETE! Un dans EMOTTIONANT care iti va UMPLE sufletul de bucurie! Urmareste-l cu atentie! VIDEO 681027 de Animale obraznice care nu se așteptau să vii acasă asa devreme 3090Antonia nu și-a putut stăpâni lacrimile 727 Insule pe care nimeni nu vrea să le cumpere chiar daca ar costa 1 Dolar 1040
SuperClipuri.com 2021