SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acest leu este încolţit de 20 de hiene hămesite – dar staţi să vedeţi cine apare şi îl salvează în ultima clipă
Cu siguranţă mulţi dintre voi aţi vizionat încă de la apariţie filmul de animaţie „Regele Leu” şi aţi putut observa cât de curajoase pot fi aceste animale. La urma urmei, ce nu este regal, mândru şi feroce în legătură cu cea mai periculoasă felină din lume? Dar chiar şi leii au nevoie de ajutor din când în când… chiar dacă acesta vine de la alţi confraţi.

Nu v-am convins? Din fericire, o echipă de filmare a BBC Earth a surprins câteva imagini uimitoare în care un leu este atacat de o haită de hiene, doar pentru a fi salvat în ultimul moment într-un mod care l-ar face chiar şi pe Mufasa mândru…

Ca parte a noii serii de documentare „Dynasties” de pe canalul BBC Earth, prezentate de îndrăgitul Sir David Attenborough, facem cunoştinţă cu Red, un leu curios care îşi doreşte să exploreze zone cât mai întinse de prerie.
Acest lucru însă s-a dovedit a fi o mare greşeală. Nu a durat mult până să întâlnească o haită de 20 de hiene, hămesite şi extrem de agresive.

Desigur, pentru un leu, una sau două hiene nu reprezintă niciun pericol real în sălbăticie. Însă când vine vorba de o haită de 20, numărul este în favoarea lor.

Leul încearcă să se apere, în timp ce haita îl înconjoară, dar şansele acestuia sunt minime. Cu toate speranţele aparent pierdute, apariţia vărului său, Tatu, duce situaţia în favoarea leilor, salvându-i lui Red viaţa. El auzise strigătul de suferinţă al confratelui său şi s-a îndreptat spre locul cu pricina pentru a-l salva pe cel asemeni lui.

Împreună, cei doi reuşesc să oprească atacul haitei, alungând hienele care în cele din urmă fug cu cozile între picioare. Pentru a vedea acest material uimitor, urmăriţi videoclipul de mai jos:

sursa: www.livebizmedia.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un copil român este cel mai bun pianist din lume. Toată tara ar trebui să-l aplaude in picioare 677I-a pus VIAGRA in bautura prietenului lui ! Iata cum a reactionat cand si-a facut efectul ! VIDEO 46016

Comuna-fenomen a României. Arată ca în Occident, dar se află în epicentrul sărăciei 1868Accident spectaculos. Mașină de poliție răsturnată chiar în fața sediului. Cine este vinovatul? 834Romanii stabiliti in Italia spun ca rafturile din magazine sunt goale: `Nu mai este nici apa in vanzare` - GALERIE FOTO 642Poftă bună la „OTRAVĂ"! De unde vin peștele și fructele de mare, atât de scumpe şi „sănătoase" 18312 sfaturi psihologice inteligente pe care le puteți folosi în fiecare zi 1269Abandonat de mamă la naștere, a trecut de la chirpici și orfelinat, la o afacere de peste 1 milion de euro 481019 Schimbări interioare care vă pot aduce casa la un nivel complet nou 113319 oameni care și-au perfecționat abilitățile de leneși 971
SuperClipuri.com 2021