SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acest leu este încolţit de 20 de hiene hămesite – dar staţi să vedeţi cine apare şi îl salvează în ultima clipă
Cu siguranţă mulţi dintre voi aţi vizionat încă de la apariţie filmul de animaţie „Regele Leu” şi aţi putut observa cât de curajoase pot fi aceste animale. La urma urmei, ce nu este regal, mândru şi feroce în legătură cu cea mai periculoasă felină din lume? Dar chiar şi leii au nevoie de ajutor din când în când… chiar dacă acesta vine de la alţi confraţi.

Nu v-am convins? Din fericire, o echipă de filmare a BBC Earth a surprins câteva imagini uimitoare în care un leu este atacat de o haită de hiene, doar pentru a fi salvat în ultimul moment într-un mod care l-ar face chiar şi pe Mufasa mândru…

Ca parte a noii serii de documentare „Dynasties” de pe canalul BBC Earth, prezentate de îndrăgitul Sir David Attenborough, facem cunoştinţă cu Red, un leu curios care îşi doreşte să exploreze zone cât mai întinse de prerie.
Acest lucru însă s-a dovedit a fi o mare greşeală. Nu a durat mult până să întâlnească o haită de 20 de hiene, hămesite şi extrem de agresive.

Desigur, pentru un leu, una sau două hiene nu reprezintă niciun pericol real în sălbăticie. Însă când vine vorba de o haită de 20, numărul este în favoarea lor.

Leul încearcă să se apere, în timp ce haita îl înconjoară, dar şansele acestuia sunt minime. Cu toate speranţele aparent pierdute, apariţia vărului său, Tatu, duce situaţia în favoarea leilor, salvându-i lui Red viaţa. El auzise strigătul de suferinţă al confratelui său şi s-a îndreptat spre locul cu pricina pentru a-l salva pe cel asemeni lui.

Împreună, cei doi reuşesc să oprească atacul haitei, alungând hienele care în cele din urmă fug cu cozile între picioare. Pentru a vedea acest material uimitor, urmăriţi videoclipul de mai jos:

sursa: www.livebizmedia.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acest cantec iti va UNGE SUFLETUL !! Emilia Ghinescu - Cand plang ochii unei mame.. Vezi VIDEO 31530M-am căsătorit cu un turc, iar acum sunt gata să vă povestesc sincer despre viața mea din Istanbul 7321

Dacă oricare dintre aceste 15 animale îți traversează calea, ești contactat de undeva "DE SUS" 984Acestea sunt cele mai nebunesti selfie-uri! 1206Vointa romanilor a fost INCALCATA! Poporul a cerut un numar maxim de 300 de parlamentari, insa numarul a crescut si, implicit, si cheltuielile bugetare cu ei 555Orice persoana a ascultat-o macar o data-n viata. Aceasta este cea mai relaxanta melodie din istorie ! Distribuie mai departe - VIDEO 2751322 de femei celebre care au îmbătrânit cu grație 658Horoscop de weekend 11-12 mai. Berbecii se gândesc la niște schimbări majore, Leii au un final de săptămână productiv 898INCREDIBIL Ministrul Mediului REFUZĂ să interzică TĂIEREA pădurilor în stare de urgență, pe motiv că ar PREJUDICIA economia 7320 de fotografii emotionante care ne dovedesc ca bani nu pot cumpăra fericirea 44
SuperClipuri.com 2022