SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 lucruri pe care mai bine evitați sa le purtati intr-un avion
Indiferent dacă alegeți un costum pentru un zbor scurt sau pe distanțe lungi, este important să vă simțiți confortabil și, în același timp, să nu rămâneți în dificultate.

Noi, am adunat câteva sfaturi de la însoțitorii de zbor și de la călători în legătură cu lucrurile pe care nu le-am purta într-un avion. Citiți până la sfârșitul articolului pentru a găsi un bonus și a afla ce haine vă pot opri călătoria chiar la ușa avionului.

8. Parfum

În timpul zborului, veți fi într-o zonă mică. Evitați parfumurile grele de dragul celorlalți pasageri. Un număr mare de oameni găsesc produse parfumate pe alții iritante, și ar putea fi, de asemenea, persoane cu alergii și astm bronsic in avion.

7. Haine incomode

Evitați hainele strâmte, mai ales când zborul dvs. este mai lung de 4 ore. Persoanele aflate pe un zbor pe distanțe lungi sunt expuse riscului de TVP (tromboză venoasă profundă). DVT este un cheag de sânge care se formează într-o venă adâncă, de obicei în picior. Pentru a preveni acest lucru, purtați șosete speciale de compresie și îmbrăcați haine confortabile și umblați ori de câte ori puteți.

6. Elemente complicate

Băile de avion sunt mici. Dacă purtați o salopetă, veți avea dificultăți în a încerca să o scoateți. În schimb, purtați ceva care nu este de natură să provoace dificultăți în acest spațiu mic. Hainele cu multe butoane și fermoare nu vor face experiența dvs. de zbor cea mai confortabilă.

5. Îmbrăcăminte sau bijuterii care conțin metal

Nu este o surpriză faptul că pantofii cu ornamente metalice mari sau bijuterii cu metal pot încetini progresul de securitate. Ceea ce este neașteptat este că unele pulovere pufoase ar putea avea fire metalice țesute în ele. În timp ce puteți elimina cu ușurință pantofi dacă este necesar, îndepărtarea unui pulover ar putea fi mai dificilă.

4. Haine de vară

Chiar când zburați într-o țară caldă și sunteți tentați să alegeți un costum de vară pentru zborul dvs., nu uitați că temperatura din avion poate fi surprinzător de rece. A avea mai multe straturi de haine este esențială pentru o călătorie confortabilă.

3. Lentile de contact

Într-o aeronavă, umiditatea medie poate ajunge până la 20%, ceea ce va face ca lentilele să se usuce și să provoace iritații în ochii dumneavoastră. Dacă aveți un zbor lung, vă recomandăm să vă scoateți lentilele, mai ales dacă dormiți.

2. tocuri înalte

Securitatea aeroportului vă va cere să vă scoateți pantofii. Nu numai că pot fi utilizate tocurile pentru a stoca obiecte interzise, ​​ci și pentru o bază de construcție metalică, care va declanșa cu siguranță alarma. Nimănui nu-i place să stea în picioarele goale pe podeaua aeroportului. În plus, picioarele dvs. s-ar putea umfla în timpul zborului, astfel încât pantofii strânși ar trebui evitați.

1. Tricouri cu text ofensator

Nu veți crede acest lucru, dar există oameni cărora li s-a interzis să se îmbarce într-un avion din cauza modului în care erau îmbrăcați . Motivele pot fi multiple: decolteu prea mare, o rochie scurta , pantaloni mulati, un tricou ofensiv , picioare goale . În timp ce unele dintre aceste decizii sunt discutabile, încercați să rămâneți rezonabil atunci când alegeți echipamentul.

Bonus

Chiar dacă sunteți o stea și respectați regulile, puteți fi totuși oprită de securitate și căutată temeinic. Acesta este exact ceea ce s-a întâmplat cu Kim Kardashian în LA.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de fotografii pline de nostalgie care ne arata cat de repede trece timpul pe langa noi 2244Să nu crezi tot ce auzi, să nu faci tot ce poţi, să nu spui tot ce ştii, să nu dai tot ce ai 758

Bunicii care își petrec timpul cu nepoții sunt mai fericiți și trăiesc mai mult 19Asemanarile dintre stapani si animalele lor de companie sunt uimitoare si foarte amuzante! 241Emotionant ! Nu e OM care sa nu se regaseasca in acest cantec ! Andra – Buna ziua, Doamne, ajuta ! (Si bogat ii greu, si sarac ii rau) ! O melodie ce te atinge la sufletel - VIDEO 1930Trebuie să-i învățăm pe copiii nostri aceste 9 lucruri pentru a ajuta planeta să supraviețuiască! 20Adevaruri despre zodia Taur – Cea mai încăpățânată zodie 241824 de oameni care nu incalca orice regula intr-un mod absolut hilar 4709 sfaturi de la agenții secreți pentru a vă ajuta să vedeți drept prin oameni 211114 celebrități care ne demonstreaza ca nimeni nu este in siguranta daca a facut o fotografie compromitatoare 67
SuperClipuri.com 2021