SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acest baietel a distrus cererea in casatorie a mamei sale. Familia sa are o poveste amuzanta de spus de-a lungul anilor.
Cererea in casatorie este unul dintre momentele cele mai speciale ale vieții. Barbatul și-a adus fiica de 11 ani, pentru a filma propunerea sa, care a avut loc în fața unei fântâni. Acesta a vrut sa inregistreze acest moment, dorindu-si ca cererea sa aiba loc intr-un loc retras, fiind doar ei si cei doi copii ai lor.

Barbatul s-a pus in genunchi și a început să-și declare dragostea sa in fata persoanei iubite. Totul mergea bine, pe măsură ce cuplul avea  ochi doar unul pentru celălalt, acestia fiind  pierduti în profunzimea și bucuria momentului.

Micul baiat, pe de altă parte, nu lua în seamă ce se intampla in jur și avea preocupări mult mai mari. Poate că a fost prezența apei din fântâna sau zgomotul produs de curgerea acesteia care a determinat nevoia sa imediată de a-si face nevoile. Alegerea fabuloasă a micutului de a se urina langa fantana a adus o întorsătură neașteptata si amuzanta. Fiica cea mare se aude razand in spatele camerei , insa barbatul si-a continuat discursul.

Derulați în jos pentru a vedea videoclipul amuzant!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

17 tatuaje pe care va trebui să le privești de două ori pentru a le înțelege 136Această bunică nu credea că prinţul Harry o va recunoaşte – reacţia lui când o vede spune totul 1467

Comuna-fenomen a României. Arată ca în Occident, dar se află în epicentrul sărăciei 1870Cum se compară salariul minim pe glob? Priviti cat sunt de mari diferentele 618IGPR: 700 de controale şi peste 100 de dosare penale pentru tăierea ilegală de arbori 9Trăiește viața frumos, după regulile renumitului psiholog Mihail Litvak 71Desi este cel mai mic oras de pe teritoriul Romaniei a devenit o atractie la nivel mondial!!! 818Pierdem un an și jumătate de viață sănătoasă din cauza poluării. România, pe urmele Chinei 51CCR amână până pe 6 mai decizia privind desfiinţarea pensiilor speciale. Reacţia USR: Guvernul să îşi asume prin OUG eliminarea lor 86222 de fotografii care ne dezvăluie esența vieții frumoase pe social media 1327
SuperClipuri.com 2022