SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un parlamentar român cere c@strarea chimică a viol@torilor. „Să-i doară tare din toate punctele de vedere“
Un parlamentar redeschide discuţia modificării legislaţiei pentru introducerea unor pedepse radicale în cazul viol@torilor.

Cazul petrecut zilele trecute în judeţul Vaslui, unde o femeie de 49 de ani a fost descoperită moartă pe câmp după ce fusese viol@tă de trei tineri, continuă să stârnească indignare şi comentarii în societatea românească.

Între vocile care s-au exprimat în spaţiul public pe marginea acestui subiect este şi deputatul USR de Neamţ, Iulian Bulai. Parlamentarul s-a declarat profund afectat de cruzimea de care au dat dovadă cei trei indivizi şi a precizat că este decis să se implice pentru a găsi măsurile ce pot opri astfel de fapte.

„Avem nevoie atât de politici publice pe măsură cât şi de o legislaţie mai aspră faţă de asemenea fapte. Nu ştiu ce măsuri pot fi oportune pentru a opri acest fapte de o cruzime inimaginabilă. Mă voi consulta cu organizaţiile de profil pentru a găsi cele mai bune răspunsuri“, a anunţat parlamentarul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Iulian Bulai îşi pune problema unor măsuri care ar putea fi implementate în mod radical şi viabil, printre ele fiind pedepse mai mari, centre de reeducare, asistenţă medicală şi juridică permanentă pentru victime şi castr@rea chimică a agresorilor.

„Şi compensaţii semnificative din partea agresorilor către victime. Să îi doară tare din toate punctele de vedere. C@strarea chimică sună foarte radical. Să fie asta soluţia? Nu ştiu. Nu îmi dau cu părerea, dar chiar avem nevoie de ceva radical pentru a opri acest comportament criminal şi josnic“, mai spune deputatul.


Parlamentarul USR recunoaşte că nu este specialist, drept pentru care vrea să afle poziţia celor mai reprezentative organizaţii de profil pentru a găsi împreună cele mai bune măsuri de a stăvili aceste crime.

„Aceste fapte trebuie să se oprească. Toţi bărbaţii şi toate femeile trebuie să fie uniţi în această cauză. La mijloc este viaţa mamelor noastre. A partenerelor noastre de viaţă şi a fiicelor noastre“, mai spune Iulian Bulai.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ai ce invata de la ea! 12 citate spuse de legendara Elizabeth Taylor 452Medic german: ,,Toată lumea trebuie să știe că apa alcalină omoară cancerul”. Cum se prepară? 5917

15 idei care au esuat amarnic din cauza greselilor prostesti 1535(VIDEO) Un eretic episcop armean sustine ca Lumina Sfanta de la Ierusalim este aprins de la o candela 185 descoperiri medicale revoluționare, care au salvat milioane de vieți 65922 de fotografii imprevizibile, care te vor face să râzi 138914 reguli vestimentare care trebuie învățate o dată, pentru totdeauna 961Ce se intampla cu soarele noaptea? Cand am auzit raspunsurile am LESINAT DE RAS.. vezi VIDEO 1965910 semne ca ai găsit un soț ideal. Crezi ca l-ai gasit? 1170La farmacia ministrului sănătăţii, Nelu Tătaru, se vând măşti sanitare la suprapreţ şi fără bon fiscal 33
SuperClipuri.com 2021