SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

„Mă numesc Maria, am 53 de ani, sunt căsătorită de 32 de ani, dar soțul meu și-a găsit o amantă mai tânără chiar decât fiicele noastre”
Bună ziua,
Mă numesc Maria, am 53 de ani, sunt căsătorită de 32 ani cu soţul meu şi am două fete care nu mai locuiesc cu noi.

Timp de 15 ani, relaţia mea cu soţul a fost frumoasă, binentales cu mici probleme, ca în orice familie. În anul 1995, datorită unui împrumut la bancă, am pierdut apartamrntul în care locuiam. Cu doi copii mici, am fost nevoiţi să ne mutăm la părinţi mei. Trei ani mai târziu, soţul meu a plecat în Franţa, după care am plecat şi eu, lăsând fetele cu părinţii mei. Am muncit amândoi timp de doi ani şi am reuşit să cumpărăm o casă.

Casa pe care am cumpărat era departe de părinţii mei şi am fost nevoită să îmi las soţul singur în Franţa, iar eu să rămân cu fetele în România. În tot acest timp vorbeam la telefon şi ne vedeam la câteva luni.
În acest timp, în viaţa soţului mea a apărut o femeie, una care a făcut din el un om care nu se mai controla. Vorbea urat chiar şi cu fetele, nu vroia să mai mergem la el. Pentru mine şi pentru fiica mea cea mică (care îl iubeşte şi acum foarte mult pe soţul meu) a fost un şoc. Am decăzut psihic, nu mai mâncam, nu mai dormeam, viaţa mea era un vis din care nu mă mai puteam trezi.

Anii au trecut, eu mi-am găsit un job şi încet, încet uitam prin ce am trecut. Într-o zi, soţul meu a rămas fără slujbă, fără bani şi a rugat fetele să îl primim acasă.

L-am primit, l-am iertat, dar el tot a continuat să mă însele. De fiecare dată aflam, pentru că nu ştia să ascundă relaţiile extraconjugale pe care le avea.

Apoi s-a cuminţit câţiva ani, până a plecat în Africa, unde bineînteles că a găsit una de 24 ani, mai mică decât fiicele lui. Acum lucrează în Franţa, vine acasă lunar, dar are altă amanta mai mică cu 20 ani ca el. Chiar dacă am aflat, el neagă că are această relaţie.

Vă rog, spuneți-mi ce să fac?

sursa: anamariavasile.net

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Veverița ”îndrăgostită”.Un fotograf surprinde momentul in care o veverița curioasă se oprește să miroasă o floare 1228 oameni nerușinați din cale afară! Le lipsesc cei 7 ani de acasă! 3226

20 de oameni care si-au dorit o poza cu o celebritate si s-au ales cu o amintire unica 393120 de Fotografii amuzante pe care o sa le privesti de doua ori pentru a le intelege 337220 de fotografii care pot schimba modul în care vedeți lumea în doar 5 minute 166019 Creații de designeri care sunt unice și teribile în același timp 3779 maniere prin care poți combate persoanele nepoliticoase 292Angajări în Poliție, Jandarmerie și la pompieri. Ce condiții trebuie îndeplinite 136320 de Fotografii care arata normal până când nu te uiți mai atent la ele 69587 acțiuni pe care este mai bine să le eviți atunci când te certi cu partenerul 718
SuperClipuri.com 2021