SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum iubește o BALANȚĂ! 10 adevăruri despre cea mai sinceră zodie
Sensibilitate, modestie, sinceritate și dăruire completă. Acestea sunt câteva dintre trăsăturile care definesc o Balanță veritabilă. Nativul care domină a 10-a lună din an este guvernata de planeta Venus, planeta iubirii.

Dacă iubești un nativ născut sub semnul Balanței, iată ce trebuie să știi despre el:

1. Se enervează repede, dar îi trece la fel de repede! Balanța are un temperament puternic și nu poate fi călcată ușor în picioare.

2. Vrea totul sau nimic! Balanța nu umblă cu jumătăți de măsură, pentru ea nu există nuanțe de gri, numai alb si negru. Se ferește de oamenii care nu știu ce vor în viață.

3. Iubește din tot sufletul! Nativii din Balanță sunt capabili de multe sacrificii. Dau totul pentru partener atunci când se simt în siguranță în relație.

4. Preferă tot ce este frumos! Persoana născută în zodia Balanță apreciază arta în starea ei pură si poate fi considerată ușor superficială, întrucât îi place să se înconjoare de oameni frumoși fizic.

5. Are un caracter altruist! Familia si prietenii sunt cei mai importanți pentru o Balanță. Ea va pune mereu nevoile si dorințele celor dragi înaintea propriilor planuri.

6. Trece de la o extremă la alta, în câteva secunde! Cu riscul de a părea ușor bipolară sau instabilă, Balanța este un semn dual, alături de Gemeni și Pești, și reușește să armonizeze perfect echilibrul și dezechilibrul prin cele două talere.

7. Balanța este maestra diplomației. Inteligența superioară îi permite să iasă neșifonată din orice situație socială. Nu îi place scandalul și evită orice fel de altercație, fie ea de natură fizică sau verbală.

8. Sinceritatea este cea mai bună armă a sa! Nativul Balanță nu își poate ascunde trăirile sau sentimentele. Dacă ceva nu îi convine, îți va spune verde în față. Este transparentă și onestă, motiv pentru care își face puțini prieteni, dar buni!

9. Balanța nu iartă minciuna/trădarea! Nativul născut sub zodia Balanței urăște nedreptatea și, deși nu este genul care să poarte ranchiună, nu va ierta persoanele care o mint. Odată ce i-ai trădat încrederea, nu-ți va mai acorda a doua șansă.

10. Se tem de singurătate! Nu degeaba este pozitionată la jumătatea zodiacului. Fiind al șaptelea semn din doisprezece, Balanța reușește să echilibreze perfect celelalte zodii și să mențină armonia astrală. Este dependentă de oameni și nu poate trăi izolată mai mult de câteva ore.

sursa: a1.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Aluat dospit, pregătit cu apă minerală, după o rețetă turcească 164Luna Plină din Scorpion de pe 18 mai aduce noroc pentru ghinioniști 179

Topul țărilor cu cele mai frumoase FEMEI din lume 372315 imagini istorice, pe care privindu-le, ți se va tăia respirația! 1215Rusia vine în ajutor României! Armata rusă va lupta cu Соronavirusul în România... 13161926 de fotografii care prezintă noul nivel de absurditate 5143VIDEO: Un grăsan a fost înjosit la şcoală de fata pe care o plăcea, dar peste 5 ani s-a răzbunat! 409Diferența drastică pe care care chirurgia plastică o face intre celebritățile de aceeași vârstă 97Daca ai o sora mai mica cresc șansele de a deveni supraponderal, și iată de ce 142Horoscop iunie 2020 – Nativi Gemeni, mare atenție la sănătate! Mențineți-vă moralul puternic 374
SuperClipuri.com 2022