SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum iubește o BALANȚĂ! 10 adevăruri despre cea mai sinceră zodie
Sensibilitate, modestie, sinceritate și dăruire completă. Acestea sunt câteva dintre trăsăturile care definesc o Balanță veritabilă. Nativul care domină a 10-a lună din an este guvernata de planeta Venus, planeta iubirii.

Dacă iubești un nativ născut sub semnul Balanței, iată ce trebuie să știi despre el:

1. Se enervează repede, dar îi trece la fel de repede! Balanța are un temperament puternic și nu poate fi călcată ușor în picioare.

2. Vrea totul sau nimic! Balanța nu umblă cu jumătăți de măsură, pentru ea nu există nuanțe de gri, numai alb si negru. Se ferește de oamenii care nu știu ce vor în viață.

3. Iubește din tot sufletul! Nativii din Balanță sunt capabili de multe sacrificii. Dau totul pentru partener atunci când se simt în siguranță în relație.

4. Preferă tot ce este frumos! Persoana născută în zodia Balanță apreciază arta în starea ei pură si poate fi considerată ușor superficială, întrucât îi place să se înconjoare de oameni frumoși fizic.

5. Are un caracter altruist! Familia si prietenii sunt cei mai importanți pentru o Balanță. Ea va pune mereu nevoile si dorințele celor dragi înaintea propriilor planuri.

6. Trece de la o extremă la alta, în câteva secunde! Cu riscul de a părea ușor bipolară sau instabilă, Balanța este un semn dual, alături de Gemeni și Pești, și reușește să armonizeze perfect echilibrul și dezechilibrul prin cele două talere.

7. Balanța este maestra diplomației. Inteligența superioară îi permite să iasă neșifonată din orice situație socială. Nu îi place scandalul și evită orice fel de altercație, fie ea de natură fizică sau verbală.

8. Sinceritatea este cea mai bună armă a sa! Nativul Balanță nu își poate ascunde trăirile sau sentimentele. Dacă ceva nu îi convine, îți va spune verde în față. Este transparentă și onestă, motiv pentru care își face puțini prieteni, dar buni!

9. Balanța nu iartă minciuna/trădarea! Nativul născut sub zodia Balanței urăște nedreptatea și, deși nu este genul care să poarte ranchiună, nu va ierta persoanele care o mint. Odată ce i-ai trădat încrederea, nu-ți va mai acorda a doua șansă.

10. Se tem de singurătate! Nu degeaba este pozitionată la jumătatea zodiacului. Fiind al șaptelea semn din doisprezece, Balanța reușește să echilibreze perfect celelalte zodii și să mențină armonia astrală. Este dependentă de oameni și nu poate trăi izolată mai mult de câteva ore.

sursa: a1.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cu o lună înainte de un atac de cord, corpul vostru vă va avertiza cu aceste 8 semnale 5214Ce spunea marele savant Tesla, în urmă cu 100 de ani despre lumină, energie, nemurire și înviere? Un interviu genial, prea puțin cunoscut publicul larg 466

16 persoane creative care pot rezolva orice problemă 283 zodii care vor avea parte doar de ghinion în luna august 2070Aceste alimente nu ar trebui sa fie consumate inainte de culcare! 51116 Oamenii care sunt prea ghinionisti să aibă o vacanță frumoasa 73409 lucruri pe care le puteți vedea numai în Japonia, chiar dacă călătoriți în întreaga lume 14155 descoperiri medicale revoluționare, care au salvat milioane de vieți 65819 oameni care au decis sa faca o schimbare iar acum au ajuns de nerecunoscut 7410 situatii care nu ar trebui sa fie ignorate intr-o relatie 1403
SuperClipuri.com 2021