SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bărbații cu burtă sunt cei mai buni la pat! Iată de ce!
Femeile ar trebui să nu mai alerge după bărbații musculoși, cu abdomen plat, potrivit unui studiu recent în care se arată că bărbații cu burtă sunt cei mai buni buni amanți.

Cercetătorii de la Universitatea Erciyes, din Kayseri au ajuns la concluzia că bărbații supraponderali rezistă mai mult timp la pat decât cei supli.

La studiu au luat parte 200 de bărbați, dintre care 100 solicitaseră ajutor specializat din cauza întâmpinării unor probleme în viața sexuală.

Rezultatele cercetării arată că bărbații cu burtă rezistă în pat, în medie, cu 7,3 minute mai mult decât cei care nu sunt supraponderali.

De asemenea, cercetătorii subliniază că bărbații supli sunt mai predispuși la ejaculare precoce.

Explicația științifică este aceea că grăsimea de pe burta bărbaților este gazda unui hormon numit estradiol, hormon care prelungește perioada până la atingerea orgasmului.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

(VIDEO)Un bărbat cu PENSI DE HANDICAP de 375 de lei, amendat cu 5.000 de lei. Care e povestea lui 12014 secrete ascunse în spatele semnificațiilor logo-urilor celebre 576

15 Fapte uimitoare despre animale pe care nici profesorul tău de biologie probabil nu le știe 534200 de fermieri au rămas tăcuţi în timpul unei licitaţii, pentru ca un tânăr să poată răscumpăra ferma familiei sale 17378 tratamente antice medicale care ar trebui să rămână în trecut pentru totdeauna 3846Printesa Diana il invata ce este respectul acum 25 de ani, azi Prinţul William serveşte mâncare oamenilor fara adapost 1034Diferențele dintre suflet, spirit și sinele superior 76Povestea singurei femei pe care Freddie Mercury a iubit-o pentru întreaga sa viață 2814Luna nouă în Gemeni și Luna plină din Săgetător: Universul ne oferă noi oportunități 175Dupa ce am vazut aceste imagini, nu o sa mai ascut niciodata cutitele ca pana acum. Nu te-ai fi gandit niciodata la asta! 26180
SuperClipuri.com 2021