SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Omul de afaceri care a tipărit 3 milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi“: „Vinovaţi pentru că eu risc să crăp pe drumuri în 2020 sunt 20 oameni“
Ştefan Mandachi, proprietarul lanţului de fast-food-uri „Spartan”, a decis să se implice personal pentru a convinge autorităţile să ia de urgenţă măsuri în privinţa infrastructurii rutiere din România. Investitorul este revoltat că trăieşte în cea mai riscantă zonă din Uniunea Europeană din punct de vedere rutier.

Ştefan Mandachi a anunţat, într-o postare acidă publicată pe blogul personal, că a tipărit pe cheltuiala proprie 3 milioane de afişe inscripţionate cu mesajul „România vrea autostrăzi!”. Afişele vor fi distribuite în toată ţara prin intermediul lanţului de fast-food-uri deţinut de investitorul sucevean.

Mandachi a argumentat pe larg, în articolul de pe blogul personal, de a hotărât să se implice în această problemă:

„Nu fac politică, nu sunt activist, nu fac parte din nicio organizaţie, mişcare sau asociaţie. Sunt Ştefan Mandachi. Nici cel mai frumos, nici cel mai corect, nici cel mai fericit om. Deţin o companie cu 450 de salariaţi pe care am construit-o de la ZERO”, aşa îşi începe deţinătorul francizei Spartan „pledoaria” pe tema necesităţii autostrăzilor în România.

Ştefan Mandachi a scris pe blogul său că într-un singur an, în România, mor 2000 de oameni în accidente de circulaţie.

„Conform statisticilor cei mai mulţi dintre ei mor în Suceava, judeţul în care locuiesc şi eu. Pe cale de consecinţă, eu trăiesc în cea mai riscantă zonă din Uniunea Europeană din punct de vedere rutier. Din două mii de oameni, măcar unul moare nevinovat pe drumuri! De ce să moară un om nevinovat din cauza drumurilor? Nu vreau să stau la doi metri sub pământ, aşa că mă întreb, în SRL-ul numit România, cine anume se face vinovat pentru că n-am un singur centimetru de autostradă în Moldova şi riscul de a deceda nevinovat în trafic este cel mai ridicat? Există vinovaţi cu nume şi prenume pentru toţi nervii pe care mi i-am făcut pe şosele de 15 ani de când am permis de conducere?”, se întreagă suceveanul.

Ştefan Mandachi spune că în firma lui el răspunde dacă electricianul nu îşi ia salariul la timp

”După acest raţionament, e la mintea cocoşului: vinovaţi pentru că eu risc să crăp pe drumuri în 2019 sunt 19 oameni: 4 preşedinţi şi 15 prim-miniştri. La fel de ticăloşi! Nu este nicio diferenţă între ei. 19, fără nicio excepţie, de la primul la ultimul”, a completat patronul.

El a mai scris că de vorbe şi scuze este sătul şi din acest motiv a decis să facă ceva concret. A printat trei milioane de afişe şi alte câteva milioane de şerveţele cu mesajul „România vrea autostrăzi!”. Afişele sunt livrate clienţilor restaurantelor Spartan din toată ţara.

„Deocamdată nimeni nu m-a încurajat. Unii mi-au blocat afişele, dar nu mă opresc pentru nimic în lume!”, a conchis Ştefan Mandachi.

sursa: adevarul.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 ilustrații incisive care ne prezinta realitatea in care traim dintr-un unghi complet diferit 4724 de câini care au fost prinși în momentul cel mai neașteptat 384

12 momente în care să nu spui niciodată "Îmi pare rău" 403Acest artist a reusit sa impresioneze intreaga lume cu benzile desenate in care isi prezinta viata de cuplu 288 fotografii care prezintă lucruri care pur si simplu nu pot fi posibile 197022 de oameni care sunt impotriva normalitatii si traiesc dupa propriile lor reguli 92815 sculpturi care parca sfideza legile fizicii si cuceresc milioane de oameni 9525 de fotografii care arată ce este ascuns în spatele lucrurilor obișnuite 2569Acest barbat a dat buzna in platoul stirilor si i-a turnat Andreei Esca o galeata de apa in cap! 1932920 de fotografii incredibil de rare ale starurilor noastre preferate, înainte ca acestea să fie celebre 829
SuperClipuri.com 2021