SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Sfânta Parascheva a ridicat capul pentru a primi în dar o pernuță
SFÂNTA PARACHEVA A RIDICAT CAPUL PENTRU A PRIMI ÎN DAR O PERNUȚĂ
Când se afla lângă raclă, Părintele Cleopa a avut parte de una dintre minunile care s-au întâmplat la moaştele Sfintei:

O femeie, plângând, l-a rugat s-o lase să-i dăruiască Sfintei o pernuţă, drept mulţumire pentru ajutorul pe care l-a primit în urma rugăciunilor.

Paintele Cleopa Ilie de la Sihăstria întotdeauna venea şi mulţumea Preacuvioasei Maicii noastre Parascheva că l-a scăpat de toate urgiile prin care a trecut, fiind fugar mai mult de unsprezece ani.

Când se afla lângă raclă ‒ cum adeseori spunea părintele Arhimandrit Ioanichie Bălan de la Sihăstria că se întâmpla ‒, a avut parte de una dintre minunile care s-au întâmplat la moaştele Sfintei: o femeie, plângând, l-a rugat s-o lase să-i dăruiască Sfintei o pernuţă, drept mulţumire pentru ajutorul pe care l-a primit în urma rugăciunilor. I s-a îngăduit să treacă, după care unii dintre ei au observat cum Sfânta a ridicat capul pentru ca femeia să-i așeze pernuţa în raclă.
Vasile Nechita, Viața și minunile Preacuvioasei Parascheva.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de persoane carora vremea le-a jucat feste! 4540Încercând să salveze un câine blocat în zăpadă, oamenii au observat îngroziți că acesta ascundea ceva sub corpul său 145

Ce a reuşit să facă în doar doi ani primarul cu 10 clase ales fără să promită nimic: drum agricol asfaltat, fibră optică în comună, apă curentă, şcoală renovată 15572Imnul României se aude la Glasgow! Felicitari echipei noastre de canotaj pentru marea performanta!! 87Jean Constantin un mare artist care inca mai este ascultat!! Cine mai stie aceasta melodie ?! 6516 sfaturi simple pe care toata lumea trebuie sa le stie cand merge la cumparaturi 167419 cupluri celebre din lumea filmului care s-au reunit dupa zeci de ani de dragul fanilor 58412 fotografii care ne dovedesc cat de putine stim despre lucrurile din jurul nostru 1952Cât de repede puteți găsi cifra care lipseșete? Puțini reușesc în mai puțin de 10 secunde! 2387Un poștaș văduv a petrecut 33 de ani din viață construind un CASTEL din PIETRICELE! 1057
SuperClipuri.com 2024