SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Sfânta Parascheva a ridicat capul pentru a primi în dar o pernuță
SFÂNTA PARACHEVA A RIDICAT CAPUL PENTRU A PRIMI ÎN DAR O PERNUȚĂ
Când se afla lângă raclă, Părintele Cleopa a avut parte de una dintre minunile care s-au întâmplat la moaştele Sfintei:

O femeie, plângând, l-a rugat s-o lase să-i dăruiască Sfintei o pernuţă, drept mulţumire pentru ajutorul pe care l-a primit în urma rugăciunilor.

Paintele Cleopa Ilie de la Sihăstria întotdeauna venea şi mulţumea Preacuvioasei Maicii noastre Parascheva că l-a scăpat de toate urgiile prin care a trecut, fiind fugar mai mult de unsprezece ani.

Când se afla lângă raclă ‒ cum adeseori spunea părintele Arhimandrit Ioanichie Bălan de la Sihăstria că se întâmpla ‒, a avut parte de una dintre minunile care s-au întâmplat la moaştele Sfintei: o femeie, plângând, l-a rugat s-o lase să-i dăruiască Sfintei o pernuţă, drept mulţumire pentru ajutorul pe care l-a primit în urma rugăciunilor. I s-a îngăduit să treacă, după care unii dintre ei au observat cum Sfânta a ridicat capul pentru ca femeia să-i așeze pernuţa în raclă.
Vasile Nechita, Viața și minunile Preacuvioasei Parascheva.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 Moduri ieftine și creative pentru a vă aduce confortul în viața voastră 101O mama care imbatraneste a scris aceasta scrisoare copiilor sai. Te atinge pana la lacrimi… 333

10 semne importante că nu bem suficientă apă 323815 motive pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii 115816 fotografii ciudate cu oameni care fac lucruri nebunești 101RUSINE! El este ROMANUL care s-a intors in tara si NU MAI STIE Romana! NU mai "parlare" LIMBA ROMANA‚! Razi cu LACRIMI cand o auzi CUM VORBESTE! - VIDEO 20113Cele mai emoționante sculpturi din lume dedicate mamelor! 211Cu o lună înainte de un atac de cord, corpul vostru vă va avertiza cu aceste 8 semnale 5220Imagini APOCALIPTICE ?! Camerele de supraveghere au filmat cel mai tragic eveniment din istoria tarii ! E groaznic sa vezi asa ceva.. - VIDEO 3105510 semne ca ai găsit un soț ideal. Crezi ca l-ai gasit? 1171
SuperClipuri.com 2024