SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un video controversat a împărţit internetul în două tabere: extraterestru sau fantomă?
Imaginile stranii cu aşa-numitul extraterestru din Jharkhand, India, au fost repostate de mii de ori pe Twitter. Clipul video a apărut după ce un grup de motociclişti a filmat o siluetă misterioasă pe un drum prost luminat din Jharkhand. Filmarea a împărţit internetul în două: unii oameni pretind că în imagini ar fi o fantomă, alţii spun că este un vizitator din altă lume.

Scott Waring, un popular vânător de OZN-uri şi adept al teoriei conspiraţiei, a văzut clipul şi, deloc surprinzător, l-a calificat drept extraterestru. Pe blogul său, UFOSightingsDaily.com, acesta a scris: „O siluetă ciudată.. semănând cu o fantomă sau un extraterestru... a fost filmată pe un drum din India. Creatura pare umană, cu toate acestea, mâinile sale sunt cu 20 la sută mai lungi decât la oameni. Fiinţa albicioasă ori poartă un costum foarte strâns pe corp ori este dezbrăcată”.

„Extratereştri sunt din ce în ce mai aproape. Sfatul meu, când vedeţi unul, este să vă opriţi şi să vorbiţi cu el. Poate voia să dea leacul pentru Covid cuiva şi nimeni nu l-a abordat. Poate vrea să ofere secretul nemuririi şi totuşi, nimănui nu-i pasă suficient pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe extraterestru”, a mai spus Scott Waring.

Conform lui Scott Brando, un popular vânător de farse, care are site-ul ufoofinterest.org, „silueta fantomatică” nu este decât o femeie dezbrăcată mergând pe stradă. „Contrar a ceea ce credeam, video-ul cu presupusul extraterestru nu este o farsă, nu e nimic regizat. Este doar o femeie care merge goală pe stradă”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

De ce zodia Balanță este una dintre cele mai bune zodii din întreg zodiacul 196Cine a pus mana pe aceasta bancnota, isi freaca mainile de bucurie! Pretul acesteia a EXPLODAT, iar cererea este imensa! Iata cat costa la Iasi! 875

17 oamenii ale căror slujbe ar putea fi mai grele decât a ta, și acum vei vedea de ce 197616 fotografii rare care ne dezvăluie modul în care actorii se transformă în personajele noastre preferate 53Cum ar arăta 14 filme iconice cu distribuția originală 37510 moduri prin care mass-media ne manipulează zilnic 1084Daca ai o sora mai mica cresc șansele de a deveni supraponderal, și iată de ce 142Ilie Şerbănescu: Scrisoare dureroasă deschisă către toţi românii. Citeşte şi dă mai departe! 158458Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale! Totul pentru a-i ajuta pe bolnavii de Covid-19 21Principala versiunea a incendiilor de lângă Cernobîl, anunțată de Ministerul ucrainean de Interne 8
SuperClipuri.com 2022