SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un video controversat a împărţit internetul în două tabere: extraterestru sau fantomă?
Imaginile stranii cu aşa-numitul extraterestru din Jharkhand, India, au fost repostate de mii de ori pe Twitter. Clipul video a apărut după ce un grup de motociclişti a filmat o siluetă misterioasă pe un drum prost luminat din Jharkhand. Filmarea a împărţit internetul în două: unii oameni pretind că în imagini ar fi o fantomă, alţii spun că este un vizitator din altă lume.

Scott Waring, un popular vânător de OZN-uri şi adept al teoriei conspiraţiei, a văzut clipul şi, deloc surprinzător, l-a calificat drept extraterestru. Pe blogul său, UFOSightingsDaily.com, acesta a scris: „O siluetă ciudată.. semănând cu o fantomă sau un extraterestru... a fost filmată pe un drum din India. Creatura pare umană, cu toate acestea, mâinile sale sunt cu 20 la sută mai lungi decât la oameni. Fiinţa albicioasă ori poartă un costum foarte strâns pe corp ori este dezbrăcată”.

„Extratereştri sunt din ce în ce mai aproape. Sfatul meu, când vedeţi unul, este să vă opriţi şi să vorbiţi cu el. Poate voia să dea leacul pentru Covid cuiva şi nimeni nu l-a abordat. Poate vrea să ofere secretul nemuririi şi totuşi, nimănui nu-i pasă suficient pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe extraterestru”, a mai spus Scott Waring.

Conform lui Scott Brando, un popular vânător de farse, care are site-ul ufoofinterest.org, „silueta fantomatică” nu este decât o femeie dezbrăcată mergând pe stradă. „Contrar a ceea ce credeam, video-ul cu presupusul extraterestru nu este o farsă, nu e nimic regizat. Este doar o femeie care merge goală pe stradă”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 fotografii care dovedesc că există 2 tipuri de fete in lume 796510 celebrități ale căror imperfecțiuni sunt greu de observat 64

9 semne care dezvăluie că sunteți într-adevăr puternic mental 48Pentru TOTTI taticii de FETE! Un dans EMOTTIONANT care iti va UMPLE sufletul de bucurie! Urmareste-l cu atentie! VIDEO 680120 de coincidente inventate de univers care au uimit intreaga lume 1719 sfaturi mai puțin cunoscute pentru un somn cat mai bun in avion 92421 Fotografii uimitoare pe care nu ni le-au arătat la școală 3888Clipul din cabina avionul pe care nu toti pasagerii si-ar dori sa il vada!! Priviti ce vad pilotii in timpul zborului! 5018 lucruri care se intampla in corpul nostru daca bem zilnic sucuri care contin cofeina 66015 imagini istorice, pe care privindu-le, ți se va tăia respirația! 1214
SuperClipuri.com 2021