SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

(VIDEO)Incidentul care a avut loc în fața unui supermarket din cauza că li se lua temperatura unor persoane ar fi fost regizat
Un scandal uriaș a avut loc joi în fața unui centru comercial din București, provocat de trei persoane cărora li s-a refuzat accesul în magazin, deoarece au refuzat să le fie verificată temperatura.

UPDATE - Reprezentanții supermarketului susțin că incidentul ar fi fost unul regizat.

„Incidentul a avut loc acum două zile și a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist.Vă confirmăm că agenții de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităților competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate și nerespectare a legii. Îndemnăm clienții să respecte măsurile de protecție la cumpărături, să își păstreze calmul și să pună sănătatea lor și a celorlalți pe primul loc. Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului și suntem în permanent contact cu autoritățile”, ar fi poziția oficială a supermarketului.

 

Scandal provocat în fața unui supermarket

 

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, la momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Pe durata stării de alertă, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecţie în spaţiile închise, iar accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise se face după ce se măsoară temperatura.

 

Sursa:https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/video-reactia-violenta-a-3-bucuresteni-cand-paznicul-de-la-supermarket-a-vrut-sa-le-ia-temperatura.html

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 anunțuri extrem de strălucitoare care își lasă concurenții fără nicio șansă 25617 Fotografii dramatice din trecutul nostru care nu pot fi găsite în nici un manual de istorie 3948

Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum 5013Cuvinte din limbajul corpului la bebeluși pe care le poți și mai ales pe care trebuie să le înțelegi 251Cernobîl, 26 aprilie 1986 - imagini document. Cea mai mare catastrofă nucleară civilă se petrecea cu 34 de ani în urmă 19Motivul pentru care uşa închisă la cameră îţi poate salva viaţa în caz de incendiu 166Top 10 Lucruri Pe Care Le Poţi Afla Despre Tine Din Palmă 79913 copii care şi-au tuns singuri părul – apoi şi-au lăsat părinţii fără cuvinte 739Cum arată femeia „ideală” în 11 țări din întreaga lume 71Fetiţa se străduieşte să rupă o placă de lemn, apoi găseşte o soluţie amuzantă pe care nimeni nu o anticipase 274
SuperClipuri.com 2023