SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Se dau bani pentru mii de români. Guvernul ar da câte 2.000 de euro dacă se îndeplinesc aceste condiții
uvernul a stabilit către ce sector va da mai mulți bani ca să ajute pentru această perioadă. În urma ședinței din 30 aprilie, cabinetul condus de Ludovic Orban a oferit câteva explicații.

Pe 30 aprilie, pe ordinea de zi suplimentară a ședinței, a fost introdus un proiect special. Prin acesta, Orban a acceptat introducerea acestui proiect de act normativ. Acesta a venit la propunerea lui Adrian Oros, ministrul Agriculturii.

După cum a rezumat Adrian Oros, este vorba de 85 de milioane de euro. Veneficiarii acestui act normativ sunt circa 41.000 de fermieri din sectorul vegetal care au accesat această măsură de sprijin cuplat, bani care în trimestrul următor o să-i recupereze Guvernul de la Comisia Europeană.

Fiecare dintre cei 41.000 de femieri ar urma să primească puţin peste 2.000 de euro de la stat.

După agricultură și turismul e în atenția Guvernului

La fel ca alte sectoare economice, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, a dat asigurări că industria turismului va beneficia de un pachet de ajutor. Ideea ar fi și reducerea costurilor cu energia electrică a hotelurilor şi restaurantelor.

Banii vor fi și pentru angajați, și pentru amenajarea spațiilor ca să fie în regulă pentru turiști.

Planul de la Ministerul Economiei presupune finanțare prin granturi 100% pentru o producţie de fotovoltaice de curent electric, fotovoltaice de 27 kw, care ar putea reduce la unii chiar 100%, la alţii poate cu 50% costurile cu energia electrică, dar și reguli vizavi de modificările pe care trebuie să le facă hotelierii, proprietarii de restaurante, cafenele şi baruri (reguli care vor presupune nişte costuri suplimentare. Nu în ultimul rând, e prevăzut și un grant dedicat pentru industria ospitalităţii.

„Până nu ne vom simţi în siguranţă că, mergând la un hotel, mergând într-un restaurant, mergând într-un bar vom fi siguri că nu se va întâmpla ceva vizavi de sănătatea noastră, acest lucru nu va putea fi relansat. Suntem în permanentă discuţie cu Ministerul Sănătăţii şi cu Ministerul de Interne tocmai pentru a pune la punct un set de reguli ca să facem oamenii să se simtă în siguranţă atunci când pleacă pentru o locaţie pentru a se destinde, când se duc într-un restaurant, când se duc într-un hotel. Hotelurile nu sunt închise din punct de vedere oficial, dar, neexistând trafic, ele stau degeaba deschise.”
Virgil Popescu, citat de Digi24

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de oameni care cu siguranta stiu ce inseamna sa ai o zi grea 93310 Cuplurile mixte de la Hollywood ne dovedesc că dragostea nu cunoaște limite 1064

27 de coincidențe perfecte care fost surprinse in poze 3167Femeia i-a dat cersetorului o PAINE OTRA‚VITA‚, iar fara stie batranul a grait ,,Cine da lui isi da, cine face lui ii face. PRIVESTE ce s-a intamplat putin mai tarziu. Merita urmarita de toata lumea! 2304215 Lucruri populare din trecut care astazi ar ne-ar ingrozi daca le-am vedea 1619Bărbații cu burtă sunt cei mai buni la pat! Iată de ce! 2392O melodie foarte frumoasa !! Cine-i mama si are fete ! Daca ti-a placut nu uita sa dai mai departe - VIDEO 12984920 de celebrități care s-au născut în același an insa arata complet diferit 38110 secrete din restaurantele fast-food pe care personalul nu le va spune niciodată 185022 de profesori ale căror abilități profesionale sunt nemaipomenite 14
SuperClipuri.com 2021