SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Până la urmă S-A AFLAT: Firma familiei Flutur a trimis românii din Suceava la muncă, în Germania
Până la urmă S-A AFLAT: Firma familiei Flutur a trimis românii din Suceava la muncă, în Germania

O informație uluitoare a ieșit la iveală, în cazul românilor din Suceava care au plecat la muncă, în Germania. Societatea care a intermediat plecarea sezonierilor în străinătate este Panap Jobs, ai cărei acționarii sunt Flutur Onofrei Viorel și Avramescu Flutur Cosmin, ar fi apropiați ai familiei lui Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean, anunță bunadimineatasuceava.ro.

 

În condițiile în care mai multe localități din județul Suceava au fost introduse în carantină, nouă persoane din aceste localități au reușit ajungă până la Iași, cu autocarul, pentru a pleca la muncă în Germania. Sucevenii aveau adeverințe de la medicul de familie care să ateste că nu sunt infectați cu COVID-19 și că sunt apți de muncă. Cele nouă persoane care au încercat să ajungă la Iași sunt din Bosanci, Adâncata și Mitocul Dragomirnei, localități aflate în zona de carantină.

 

Toți cei prinși la intrarea în județul Iași s-au ales cu o amendă de câte 20.000 de lei și cu dosar penal.

 

“Ieri (14.04. – n.r.), au decolat două curse către Baden-Baden (Germania) și Maastricht (Olanda) și este de așteptat ca polițiștii să găsească și alte persoane care vor încerca să plece la cules spranghel, venind din zone de carantină.

 

Astăzi (15.04. – n.r.), vor mai decola trei curse noi, toate cu destinația Germania, iar joi este programată o altă cursă aeriană ce va duce muncitori sezonieri de la Iași spre Germania”, precizează sursa citată.

 

Firma care a trimis românii oferă o perioadă a contractului de muncă între 2 și 3 luni. Aceștia mai arată că transportul dus-întors este asigurat de către Panap Jobs, iar cazarea la locul de muncă de către compania din Germania, contra cost. Practic, românii care pleacă la muncă trebuie să-și plătească cazarea la zi, iar oamenii ar beneficia de asigurare medicală. Acționarii firmei Panap Jobs SRL sunt Flutur Onofrei Viorel și Avramescu Flutur Cosmin. Aceștia dețin și Panap Residence, un cartier de vile în zona Ipotești, județul Suceava.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 cele mai scumpe lichide de pe Pământ, unele dintre ele chiar le folosim 2829Buzunarele pline inca din primele luni ale anului. Ce zodii o duc cel mai bine cu banii in 2020 442

Nu te-ai fi gândit până acum: 7 schimbări care au loc în organismul unei femei după ce naște 16879 alimente care pretind că sunt sănătoase insa in realitate sunt daunatoare 996Cum să renunți la persoana care a plecat fără să își ia „rămas bun” 24110 reguli școlare bizare din întreaga lume 33113 invenții care vor schimba curând lumea 61„Sunt femeia de serviciu la scoala unde invata fata mea. Copiii fac mereu glume rautacioase. Intr-o zi i-au aruncat penarul in cosul de gunoi si au zis ca oricum vine mama ta sa arunce mizeria din clasa. m-am dus a doua zi in clasa si nu m-am putut abtine.” Ce a facut femeia in acel moment: 322810 trucuri extrem de utile de la bunicii nostri care încă funcționează 225Eleva care a pictat scara blocului în Brăila. Opere de artă, în locul pereților cu var alb scorojit 750
SuperClipuri.com 2022