SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

COVID-19: România trimite în Republica Moldova o echipă de medici și un lot de echipamente medicale
În următoarele zile, România va trimite în Republica Moldova o echipă de medici și personal medical, dar și materiale medicale, pentru a ajuta țara noastră să față față mai ușor pandemiei COVID-19. Un anunț în acest sens a făcut președintele Românie, Klaus Iohannis.

„Guvernul va pregăti și va implementa în câteva zile două măsuri importante. Prima, o echipă de medici și personal medical se va deplasa în Republica Moldova pentru a ajuta personalul medical și medicii de acolo să facă față mai bine acestei epidemii. A doua măsură ține de trimiterea de măști, materiale sanitare de proteste, ba chiar și de medicamente din rezerva noastră în Republica Moldova pentru a ajuta cetățenii de acolo să treacă mai ușor de această epidemie”, a declarat președintele României.

De menționat că, în Republica Moldova 859 de lucrători medicali sunt infectați cu COVID-19, din numărul total de 3.408 cazuri confirmate.

Cele mai multe cazuri de infectare sunt înregistrate în rândul personalului medical și asistența medicală urgentă din Soroca și Ștefan-Vodă.

Până astăzi, în Republica Moldova au fost confirmate 3.408 de cazuri de infectare cu COVID-19.

101 persoane au pierdut lupta cu pandemia, iar 925 de persoane au fost tratate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

27 de fotografii care ne demonstreaza ca nimic nu este intamplator 1367S-a demonstrat ca bunica este cel mai important om din viata copilului. IATĂ EXPLICAȚIA 233

14 Imagini care dovedesc că lenea și inventivitatea merg mână în mână 51530 de idei geniale care ar trebui sa apara si în școlile noastre 893A treia oară în 400 de ani când racla cu moaştele Cuvioasei Parascheva a părăsit Mitropolia Iaşi 48Cel mai curajos barbat! A sărit de la 6800 de metri fără parașută. 23825 de oameni care ar face orice numai sa uite aceasta zi extrem de grea din viata lor 37Aceasta este cea mai TARE executie a unei lovituri libere care a existat vreodata. Nu trebuie sa o ratezi! Vezi VIDEO 50587Vitamina B-12 nu trebuie sa ne lipseasca din dieta. Este atat de importanta incat metabolismul fiecarei celule depinde de ea 9129 armate ale lumii unde disciplina este foarte stricta 1091
SuperClipuri.com 2022