SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Săltat de mascaţi după ce a înjurat Poliţia pe Facebook. Dosar de ultraj pentru Nicuşor zis "Johny Chass"
Mascaţii au descins la locuinţa lui Nicuşor Moldoveanu, poreclit “Johny Chass”, după ce acesta i-a înjurat şi i-a ameninţat pe poliţişti în mai multe postări de pe Facebook. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat într-un dosar de ultraj.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 113 membri
Înscrie-te în grup
 

Mascaţii au descins la locuinţa lui Nicuşor Moldoveanu, poreclit “Johny Chass”, după ce acesta i-a înjurat şi i-a ameninţat pe poliţişti în mai multe postări de pe Facebook. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat într-un dosar de ultraj.

Tânărul de 28 de ani din Hârlău, judeţul Iaşi, a fost amendat acum două săptămâni pentru că nu nu avea declaraţia pe propria răspundere impusă de Ordinanţa Militară. Moldoveanu a plecat spre casă fără să respecte regulile de circulaţie şi a fost urmărit de poliţişti.

Într-una dintre postări, bărbatul a scris: „Vreau să arăt până unde a putut ajunge nenorocita asta de Poliţie. Nu face altceva decât să reprezinte un pericol public. Nenorociţii mi-au dat 10 milioane amendă pentru că am postat pe Facebook. Am primit amendă de 1000 de lei pentru că am cerut poliţiei să se potolească. Să vadă lumea că sunteţi nişte panarame”.

Într-o altă înregistrare video, Johny Chass spune că “Dacă sunteţi atât de şmecheri şi de mafioţi, tatuaţi-vă, aşa cum suntem şi noi, luaţi-vă o haină de şmechereala şi ieşiţi pe stradă şi bateţi lumea. V-aţi luat cu cine nu trebuie, ţineţi cont! În fiecare judeţ, oraş, ce face poliţia? Ne dă amenzi peste amenzi că aşa cere şeful. Potoliţi-vă până nu va sare lumea în cap şi o să ajungă să intre în casele voastre. Dacă handicapatul de şef este prost, nu trebuie să faci ca el”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 sfaturi despre condus de la soferii experimentati 165621,000$ Pentru Un Bilet la Avion.. Vezi in ce conditii zboara oamenii care isi permit acest Lux.. VIDEO 314

10 lucruri obișnuite care arată foarte diferit cand sunt vazute la microscop 105820 de persoane carora vremea le-a jucat feste! 4539BANC: La doctor, cu o problema jenanta 884Cele 3 cupluri de zodii care se îndrăgostesc în această vară 105310 trucuri simple de coafat care te vor face să arati cu cel putin 5 ani mai tânăr 1673O tanara a picat un examen universitar pentru ca profesoara ei crede ca Australia nu este o tara! 1988Aceasta Fata a Cucerit Publicul cu Cantecul ..Bate tare cu piciorul - vezi VIDEO 144403Gimnastica în stilul lui MICHAEL JACKSON! Un exercitiu de nota 10! Trebuie sa vedeti minutul 1:10 83
SuperClipuri.com 2022