SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ultima veste oficială de la Phenian sugerează că Kim Jong-un ar fi în viață, în ciuda zvonurilor
Kim Jong-un ar fi în viață, în ciuda zvonurilor Presa de stat nord-coreeană a transmis, duminică, ”aprecierile” lui Kim Jong-un pentru muncitorii care au participat la construirea orașului Samjiyon.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 104 membri
Înscrie-te în grup
 

 

Informația vine în contextul zvonurilor despre starea de sănătate a dictatorului, care ar fi ”în stare vegetativă” sau chiar mort, potrivit altor surse. De Flavius Toader, Duminică, 26 aprilie 2020, 10:44 Radioul de stat al Coreei de Nord nu a oferit nici un detaliu despre starea de sănătate a lui Kim Jong-un, în contextul zvonurilor care zboară prin întreaga lume, ba dimpotrivă, a sugerat că acesta și-ar desfășura activitatea ca de obicei. „Tovarășul Kim Jong-un a trimis aprecieri muncitorilor, care au contribuit din toată inima la construcția orașului Samjiyon. Muncitorii au pasiunea de a contribui cu seriozitate la construirea unei puteri socialiste, fără a uita, pentru nici un moment, de încrederea și așteptările din partea partidului”, a anunțat radioul de stat de la Phenian, citat de agenția sud-coreeană de știri Yonhap. Alte surse oficiale, KCNA sau Rodong Sinmun, au evitat rapoartele despre activitatea lui Kim și nici nu au oferit imagini cu acesta.

 

Ultimele informații oficiale din Coreea de Nord veniseră joi, când agenția KCNA raportase că Kim a primit o telegramă de felicitare de la șeful Partidului Comunist Rus, Ghennadi Ziuganov. Speculațiile privind starea de sănătate a lui Kim Jong Un au apărut după ce acesta a lipsit de la ceremoniile organizate la 15 aprilie, pentru a marca 108 de la nașterea lui Kim Il Sung, fondatorul regimului și bunicului acestuia. Liderul nord-coreean nu a mai fost văzut în public din 11 aprilie, când a prezidat o ședință a partidului. RECOMANDĂRI Ministrul Tătaru: ”Nu am luat o decizie legată de școli”   Zvonurile au luat amploare după ce o publicație sud-coreeană a scris că Kim Jong Un a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord și că se reface într-o stațiune. Reuters a relatat apoi că Beijingul a trimis o echipă de experți pentru a-i sfătui pe medicii liderului nord-coreean, precizând că nu a putut să afle care este starea de sănătate a acestuia. Sâmbătă, o revistă japoneză a relatat că intervenția chirurgicală a eșuat și că liderul nord-coreean s-ar afla în stare vegetativă. În aceeași zi, o directoare adjunctă a unui canal de televiziune de la Hong Kong, HKSTV, a anunțat moartea liderului suprem de la Phenian. Zvonurile privind starea de sănătate a lui Kim Jong-un au alimentat discuțiile despre posibilul succesor la vârful țării. Reuters crede că Kim Yo Jong, sora mai mică a lui Kim Jong-un, ar fi principala sursă a puterii.
 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 fotografii istorice care arată o parte interesantă a trecutului 676Iubita îi spune prietenului „Fie scapi de câine, fie plec eu!” – Răspunsul bărbatului a cucerit Internetul 402

23 de fotografii maiestuoase cu capodopere genetice pe care nu le vedem în fiecare zi 1291Povestea celui mai bogat om de pe planetă care a refuzat să plătească o răscumpărare pentru propriul său nepot 3433Cum trebuie să folosești ghimbirul pentru a curăța plămânii de tutun, chiar dacă nu ești fumător 2201Sezonul Gemenilor a început, iată modul în care îți afectează semnul zodiacal 357Horoscop tarot saptamana 20-26 mai 2020. Mesajele cartilor de tarot pentru toate zodiile 26619 fotografii care te pot face să uiți de problemele de zi cu zi 533Cum au reușit romanii ceea, ce mulți nu reușesc nici astăzi! 40215 schimbări, în organismul tău, după ce consumi semințe de chia 600
SuperClipuri.com 2021