SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Șefii din Poliție, puși să dea extemporal la ordonanțele militare din criza COVID-19. Polițiștii acuză că au fost testați „la grămadă”
acuză că au fost testați „la grămadă” Comandanții din Poliție au dat lucrări de control din ordonanțele militare emise în starea de urgență, oamenii fiind chemați în sala de examen direct de la misiunile din teren, deși, potrivit „materiei” din care sunt verificați, trebuiau să fie anulate întâlnirile cu subalternii și ședințele în inspectoratele de poliție. De Denisa Dudescu, Sâmbătă, 25 aprilie 2020, 06:55 Șefii din Poliție sunt verificați la cunoștințele despre ordonanțele militare prin teste grilă, la ordinul lui Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, după cum au relatat, pentru Libertatea, surse din Poliția Brașov. „Este o activitate care face parte din pregătirea continuă a angajaților și a fost dispusă la nivel de MAI și IGPR”, ne-au confirmat și reprezentanții Poliției Române. ”În mai multe inspectorate județene de poliție au fost testați șefii de la comandă (județ, municipiu, secții, servicii) cu privire la legislația COVID-19.

Au fost teste grilă, pe foaie A4, 18 întrebări, 0,5 puncte fiecare, o jumătate de oră timp de rezolvare”, au declarat surse din Poliția Brașov pentru Libertatea. Chemați la testare direct de pe teren În Brașov, 22 de polițiști care s-au întors de pe teren în jurul prânzului au aflat că vor fi testați. ”Polițiștii au fost chemați la aceeași oră și au dat testul deodată. În interior s-a păstrat ceva distanță, dar accesul în sală și evaluarea s-au făcut la grămadă. Mulți polițiști reclamă acum faptul că însăși instituția a încălcat regula organizând astfel testarea”, potrivit acelorași surse. RECOMANDĂRI Fotografii cu șefi ai Poliției din Dej, la petrecere în pandemie cu un interlop care etalează o colecție de mașini de 2 milioane de euro. Inspectoratul Cluj a început ancheta internă   Examenul i-a revoltat pe mulți dintre angajați, mai ales că de mai bine de o lună s-au anulat audiențele, iar ședințele se fac în sistem video, pentru a evita răspândirea coronavirusului în rândul angajaților.

Mai mult, polițiștii spun că ”testarea la grămadă” vine și în contextul în care, pe 8 aprilie, un polițist din Centrul de arest IPJ Brașov a fost confirmat cu coronavirus. O reacție a venit și din partea Inspectoratului General al Poliției Române. ”Este o activitate care face parte din pregătirea continuă și a fost dispusă la nivel de MAI și IGPR. Testarea a fost în mai multe județe. Au fost testați coordonatorii pe linie de Ordine Publică și Siguranță. În sensul în care atâta timp cât agenții din teren au nevoie de sprijinul celor care îi coordonează”, a declarat Ramona Dabija, purtătorul de cuvânt al IGPR pentru Libertatea. Reprezentanții IGPR au mai spus că testarea este esențială în rândul angajaților pentru a gestiona mai bine criza cauzată de coronavirus. ”Cei mai mulți s-au descurcat foarte bine. În urma testării, ministerul va vedea ce trebuie îmbunătățit”. Legat de respectarea măsurilor de prevenție, reprezentanții IGPR au spus că au fost respectate: ”Polițiștii au purtat măști și mănuși, li s-au luat telefoanele și s-au respectat măsurile de distanțare și protejare a angajaților”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Prima imagine pe care ați văzut-o aici va dezvălui ce fel de putere aveți!! 906Zodiile care au cel mai ascuţit simţ al umorului: te vor cuceri iremediabil 183

Acesti oameni excepționali au făcut această lume un loc mai bun!!! 37MORI DE RAS ! Soferul a fost prins FUMAT la VOLAN.. Vezi ce a urmat.. VIDEO 969Indiferent cât efort vei face, în aceste locuri trebuie neapărat să ajungi! Te vei simți ca în Rai 87Deranjata ca nu traverseaza mai repede, soferita a sarit sa bata o femeie nevinovata. Cum s-a terminat totul? 1441ILEANA CIUCULETE - DOAMNE MAINE DE-OI MURI - VIDEO 10608Americanii încântați de țuica românească de prună. Băutura cea mai populară în rândul românilor este un adevărat medicament 51425 de persoane care sunt pe cale să aibă o iesire nervoasă 2810 obiceiuri pe care le-am facut gresit toata viata. Știați că ați putea ajunge în spital dacă vă înăbușiți strănutul? 2223
SuperClipuri.com 2021