SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un medic de familie sustine ca s-a tratat singur de COVID și pe alți 400 de pacienți
Medicul de familie sucevean Irina Gribincea s-a tratat singură, acasă, de infecția cu COVID-19, folosind medicația uzuală pentru virozele respiratorii, potrivit monitoruldesuceava.

Contactată, joi, doctorița a declarat că a avut simptome de infecție cu COVID la începutul lunii martie, doar că la acea vreme absența temporară a gustului și mirosului nu era asociată cu noul coronavirus. ”Ceea ce știam atunci era definiția de caz COVID, cu disfagie, febră și tuse. Eu nu am avut nici unul dintre aceste simptome. Am considerat că am o răceală și am tratat-o ca pe o răceală. Am trecut prin toate fazele urâte și grele ale bolii și atunci când durerea din piept era insuportabilă și lipsa de aer acută, știam că tratamentul prescris de mine este cel mai bun”, a declarat dr. Gribincea. Întrebată ce tratament a urmat, ea a răspuns că a luat paracetamol, biomicin și biosept, două produse românești, vitamina C retard (ctb), ceai Gripovit max C și ceai Hapciu instant pentru că, la fel ca la orice viroză, hidratarea este foarte importantă. În același timp, s-a înscris în grupul internațional al medicilor anti- COVID, astfel încât a fost permanent la curent cu informațiile privind evoluția acestei boli cu simptome atât de diverse și cu rezultatele tratamentelor urmate de pacienții din alte țări.

Teoria medicului sucevean este că infecția cu COVID-19 evoluează în Suceava din luna decembrie a anului trecut și se bazează pe faptul că simptomele descrise recent ca fiind date de noul coronavirus le-a constatat la pacienții săi atât în ultima lună a anului trecut, cât și din ianuarie încoace. „Am avut pacienți care au venit din Lombardia, din Veneția, dar și din alte țări, am avut foarte mulți tineri care voiau să facă școala de șoferi și au venit la consultație, care aveau diverse simptome”, a spus ea.

„Am făcut boala când în România nu se știa prea mult despre acest virus. Testarea se făcea selectiv doar pentru anumite simptome, dar care nu erau specifice bolii, astfel încât eu, medic în România, cu simptome certe de COVID, descrise de medicii din toată lumea,  dar care nu erau cunoscute în țara noastră, am fost refuzată la testare. Testarea am făcut-o mai târziu, peste o lună. Cu plată. 130 lei, când a apărut această posibilitate la laboratoarele private. Rezultatul: Ac IgG pozitiv COVID, care înseamnă că am avut boala”, a afirmat medicul, completând că rezultatul nu a fost nici o surpriză.

Mai multe informații, pe monitoruldesuceava.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 trucuri pe care orice sofer trebuie sa le stie inainte de a pleca la drum 10968 lucruri pe care nu ar trebui să le consumati pe stomacul gol 6518

Nu știu cum te cheamă, dar tu, femeie, cea care ma citești în momentul asta ESTI FRUMOASA! Sa nu uiți asta niciodată! 9811 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin 81Valer Kovacs, polițist IPJ Timiș și lider de sindicat: ”Șefii pun presiuni pe noi să dăm mai multe amenzi în Starea de Urgență” 95La 90 de ani pictează casele din satul ei realizând un decor fermecător, aceasta este o bunicuţă extrem de talentată. 1936Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist 17512 momente în care să nu spui niciodată "Îmi pare rău" 403Coronavirusul afectează grav agricultura europeană; Statele bogate rămân fără forța de muncă din Est 1170Un medic de la urgență arată cât de prost este echipat pe timp de epidemie. Mesajul transmis ministrei Sănătății 22
SuperClipuri.com 2022