SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Vaccinul interzis în 19 ţări este distribuit în România de Unifarm
Vaccinul a avut reacţii adeverse în mai mult de 40 de ţări şi provoacă autism, anemie, probleme pulmonare şi deces. Cele mai multe probe împotriva vaccinului provin din Franţa, Germania şi Italia.

BUCUREŞTI, 12 nov — Sputnik. Vaccinul hexavalent produs de GlaxoSmithKlein se administrează copiilor în primul an de viaţă şi cuprinde toate cele 6 vaccinări recomandate: antipoliomielită, antidifterică, antitetanos, antihepatită, antituse convulsivă şi anti Haemophilus Influenzae de tip B.

Ministerul Sănătăţii achiziţionează vaccinul printr-un contract stipulat în 2012 pe durata a 4 ani, deşi este scos din comerţ în multe ţări din UE. Vaccinul este distribuit de Unifarm. În 19 ţări au fost retrase mii de loturi de vaccin, fiind catalogat ca şi cauza SIDS.

Sunt peste 3 milioane de vaccinuri hexavalente retrase în lume, destinate nou născuţilor de 3 luni. Între 6 şi 13 octombrie 2015 au explodat la nivel mondial ştirile despre retragerea vaccinului din lume.

În schimb, în România, despre vaccinuri nu s-a spus nimic. Au fost aduse în ţară 177.000 de doze conform contractului încheiat în 2012, iar pe 28 octombrie 2012 au mai întrat în depozitele distribuitorului de atunci, SC POLISANO SRL, încă 193.208 doze de vaccin hexavalent.

Pe 1 octombrie 2013 a fost un scandal pe toate paginile Ministerelor Sănătăţii din lume, mai puţin în România. Un document de 1271 de pagini cu privire la vaccinul Infanrix, produs de compania farmaceutică GSK, arată rezultatele testelor la care a fost supus Infanrix.

În acest raport sunt toate reacţiile adverse care s-au verificat după injectarea unei singure doze de Infanrix Hexa copiilor, de la febră la deces. Astfel, s-au semnalat 1742 de reacţii adverse în 41 de ţări, printre care cel mai important rezultat în Italia cu 595 de complicaţii.

Datele esenţiale ale acestui raport sunt următoarele.

1. Reacţii adverse în mai mult de 40 de ţări, dar mai ales în Germania, Franţa şi Italia.

2. Milioane de doze distribuite. Au fost injectate 24.283.415 doze de vaccin Infanrix Hexa

3. 825 de cazuri diverse de complicaţii medicale. Sistemul respirator, sistemul cardiovascular, sistemul nervos, sistemul imunitar etc.

4. Sute de cazuri grave, dintre care 559 de cazuri grave. Autismul, Sids, probleme de anemie şi probleme pulmonare. 14 copii au murit.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 probleme de sanătate pe care le poti rezolva cu ajutorul lămâilor 289622 de fotografii în care reflecția a deschis un portal unei alte realități 2962

Premierul Boris Johnson a fost transportat de urgență la spital. Acesta fusese diagnosticat cu COVID-19 581Coronavirusul afectează grav agricultura europeană; Statele bogate rămân fără forța de muncă din Est 1170Născută în România, face istorie pentru Italia! Performanță de excepție la Campionatele Mondiale de Gimnastică Ritmică 6421 de fotografii in care oamenii striga literalmente dupa ajutor 121710 trucuri psihologice care te pot face sa reusesti la orice interviu 517Românul care a cucerit aurul mondial la matematică. „Este vorba despre idei şi raţionament, mai puţin despre formule“ .Merită să îl facem cunoscut ! 33710 temeri secrete despre care bărbații nu vorbesc niciodată 3955 trăsături pe care bărbații le caută la o soție 410
SuperClipuri.com 2022