SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

78 Milioane euro ”România face milioane din amenzile de coronavirus”. Oare cum vor fi cheltuiti banii?
 

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 67 de membri
Înscrie-te în grup
 

78 Milioane euro * - intre 24 martie si 19 aprilie -  Cam "piperat" pretul plimbarilor fara motiv...  - Oare cum vor fi cheltuiti banii? - Se intreaba acum cei care au platit. 

România a emis 200.000 de amenzi în mai puțin de o lună pe numele celor care nu au respectat restricțiile impuse pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

 

Potrivit BBC News, amenzile ”relativ mari”, aplicate între 24 martie și 19 aprilie, se ridică la 78 de milioane de euro, o sumă care ar fi egală cu impozitul pe profit din România în februarie 2020.

De altfel, BBC dă și exemplul unuia dintre primarii Capitalei, Robert Negoiță, care a fost amendat cu 10.000 de lei (aproximativ 1.825 de lire sterline) după ce a fost prins cu bicicleta într-un parc public.

Parcurile sunt închise, iar Robert Negoiță a susținut că l-a inspectat. Ulterior, primarul a spus că, la fel ca orice cetățean, trebuie să se supună legii și că este dispus să suporte consecințele.

Citește și http://superclipuri.com/video.php?v=2853-Dupa-15-mai-incepe-relaxarea,-dar-gradual.Batranii-peste-65-de-ani-sa-stea-linistiti,-nu-i-ia-nimeni-de-acasa-sa-i-duca-in-carantina&ref=denis

234 de dosare penale în noaptea de Înviere. Ce situații inedite au întâmpinat forțele de ordine

Până în prezent, în România au murit 507 de persoane din cauza Covid-19, iar 9.242 de persoane sunt pozitive cu noul coronavirus.

Oricine este prins că nu respectă restricțiile în România riscă să plătească amenzi cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei, în condițiile în care în care salariul mediu lunar este în jur de 3.000 de lei - mai notează BBC News.

 

Și Fox News notează faptul că ”România face milioane din amenzile de coronavirus”

Jurnaliștii americani mai subliniază faptul că românii trebuie să completeze declarații pe propria răspundere înainte de a ieși din case.

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de invenții japoneze care te vor pune serios pe ganduri 719 alimente care pretind că sunt sănătoase insa in realitate sunt daunatoare 996

21 Fotografii uimitoare pe care nu ni le-au arătat la școală 388927 de fotografii care au fost editate atât de prost încât nu te poti opri din ras 2517Fără vacanță de Paști pentru elevi 5Puiul de elefant doboara o femeie, insa intentiile sale nu sunt rele 36113 anunțuri extrem de strălucitoare care își lasă concurenții fără nicio șansă 255Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist 172Bea bere ca să te simți mai bine. Berea are beneficii uimitoare!! 178Ne îmbolnăvim prea des pentru că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi 389
SuperClipuri.com 2021