SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Împușcat mortal după ce a atacat un polițist cu o foarfecă
 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 66 de membri
Înscrie-te în grup
 

La data de 22.04.a.c., un bărbat care alerga aproape dezbrăcat pe holurile unui hotel din Sectorul 1 al Capitalei a fost împușcat mortal. Acesta avea  asupra sa mai multe obiecte ascuţite a rănit unul dintre poliţiştii chemaţi să intervină.

Agresorul a fost urmărit prin clădire, fiind împuşcat mortal în piept după ce a atacat un polițist cu o foarfecă. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a decedat la spitalul Elias, unde fusese transportat, medicii nemaiputând să facă nimic pentru el.

Polițistul rănit se află în afara oricărui pericol.

”În această dimineaţă, în jurul orei 04.00, prin apel 112, o persoană dintr-un imobil situat în sectorul 1 a sesizat că un bărbat dezbrăcat, aflat doar în lenjerie intimă, ameninţă pe holuri, având asupra sa mai multe obiecte ascuţite. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, care după câteva minute l-au localizat.

Din primele date a rezultat ca la vederea poliţiştilor , bărbatul a devenit violent şi a reuşit să îi lovească, ulterior fugind. A fost localizat la un nivel superior, unde a încercat din nou să lovească şi i-a ameninţat, motiv pentru care, după somaţie, unul din poliţişti a executat foc cu armamentul din dotare, rănindu-l.”, anunţă Poliţia Capitalei.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum prind manipulatorii victimele, în capcana lor narcisistă 146Vă vom ghici vârsta reală și psihologică într-un minut! 75

Fenomen meteo ciudat într-o localitate buzoiană. A nins cu tunete și fulgere în mijlocul nopții 56833 Fotografii extraordinare istorice care vă vor lăsa uimiti 3769 lucruri pe care avem tendința de a le ignora la începutul unei relații și apoi ajungem sa regretăm amarnic 245Peștii beau apă? Li se face peștilor vreodată sete? 16821 de fapte stupide pe care le fac oamenii 128Afacerea la care bulgarii ne dau clasă. Singura fermă din România, închisă inexplicabil acum 2 ani 888Horoscop angelic. Află ce înger veghează fiecare zodie în parte 382Felicitări! O tânără poliţista a făcut un gest de milioane pentru un bătrân care vrea să moară în propriul pat! Gestul ei a fost unul fabulos 33
SuperClipuri.com 2022