SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

REVOLUȚIE în SUA! Americanii declară război Noii Ordini Mondiale!
 

REVOLUȚIE în SUA! Americanii declară război Noii Ordini Mondiale!

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 60 de membri
Înscrie-te în grup
 

 

Populația SUA s-a săturat de restricții încă dinainte ca acestea să-și facă simțite efectele. Nici bine nu s-au obișnuit americanii cu interdicțiile că au și apărut revoltele sociale. De fapt, ce spun eu revolte, peste Ocean e o adevărată revoluție începută pe Coasta de Est și cu ecou până în California, la Pacific! Americanii declară război NWO (Noua Ordine Mondială) și își cer înapoi drepturile și libertățile, „arestate” de autorități sub pretextul pandemiei de Covid-19.

 

 

 

 

În timp ce români zgomotoși măcelăreau timpanele vecinilor cu manele și apoi scandaluri între neamuri bine afumate, americanii arătau lumii, în weekend,  ce înseamnă „Yes, we can!”. We can pentru că vrem și, cu pancarte, megafoane și ceva bâte, au ieșit pe străzile metropolelor, deciși să-și recâștige viața de dinainte. „FRICA este adevăratul virus”, a fost sloganul sub  care s-a pornit revoluția în SUA.

Urmare a restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus, peste 22 de milioane de americani și-au pierdut locurile de muncă!

Guvernele statelor americane sunt îngrozite, mai ales că furia populației este alimentată și de un Donald Trump poziționat de partea oamenilor. În California, Florida, Texas, Arizona, Colorado, Montana, Washington, Tennessee și Illinois au ieșit pe străzi sute de mii de cetățeni, iar vocea lor s-a făcut auzită până la Casa Albă. Președintele i-a numit pe protestatari „oameni foarte responsabili”, care s-au săturat să vadă cum unii guvernanți „merg prea departe cu măsurile” de izolare la domiciliu. La începutul revoltei, Trump a postat pe Twitter o serie de îndemnuri la „eliberare”: „Free Michigan!”, ” Free Minnesota!” și „ Free Virginia!”.

Din Arizona la Montana…

„Operațiunea Gridlock Arizona” este grupul care a organizat pe Facebook protestul din weekend. Oamenii au ieșit pe străzi ca să cearcă repornirea economiei și anularea măsurilor exagerate de izolare la domiciliu.

„Nu suntem copii și nu avem nevoie de nimeni care să spună despre cum să fim în siguranță! Cei care sunt în pericol pot rămâne acasă. Restul dintre noi… reveniți la muncă! Guvernatorii din toată America ne aud – NU NE STAȚI ÎN CALE!”, au scandat protestatarii.

Sub sloganul „Stați acasă, rămâneți sănătoși, rămâneți conectați”, guvernatorul Doug Ducey spunea pe 18 aprilie că măsura de izolare la domiciliu funcționează și face diferența în lupta cu coronavirusul. După nici 48 de ore, pornea revoluția în Arizona.

Texasul a reacționat la fel, în capitala Austin lumea încercând să meargă la reședința guvernatorului Greg Abbott! Iar în Colorado au fost chiar lupte între protestatari, forțele de ordine și cadrele medicale. „Tu mergi la muncă, eu de ce nu poț să mă duc la muncă? Du-te-n China dacă vrei comunism!”, au urlat oamenii furioși la medicii și asistenți ieșiți și ei pe străzi.

N-a fost liniște deloc nici în Montana, Washington (guvernatorul Jay Inslee, la ABC: „Nu-mi amintesc niciodată ca în America să fi văzut un președinte american care să încurajeze oamenii să încalce legea”), Tennessee, Illinois, California sau Florida.

Între timp, președintele Donald Trump a anunțat că va semna un ordin prin care suspendă pe perioadă nedeterminată imigrația în Statele Unite, sub pretextul protejării locurilor de muncă ale cetățenilor americani.National

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de poze in care karma si-a facut aparitia in cel mai neasteptat moment 300Tanti Iulica și căsuța ei, ruptă din Muzeul Satului – Are peste 150 de ani 1777

Ce se intampla cu corpul tau daca incepi sa mananci doua cuisoare pe zi 1933221 de lucruri despre care am auzit cu totii insa doar putine persoane au avut ocazia sa le vada in realitate 55021 de idei pentru a decora pereții casei tale într-un mod unic! Prietenii te vor invidia! 9320 fotografii minunate cu animale care ne-au amuzat teribil 745Prima femeie care a vizitat toate ţările din lume la numai 27 de ani 3682"Depresia zâmbitoare” sau de ce este periculos pentru o persoană să râdă, deși are probleme emoționale 253ULTIMĂ ORĂ! CARANTINĂ TOTALĂ! ȘEFUL STATULUI: ARMATA VA IEȘI PE STRĂZI ALĂTURI DE POLIȚIE! 77Nu lua totul personal, oamenii cu energie negativă, se luptă cu ei înșiși 67
SuperClipuri.com 2022