SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

(FOTO)Unui câine i-a fost tăiate labele, iar acum merge pe propriile oase. „IMAGINI ȘOCANTE” (FOTO)
 

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 57 de membri
Înscrie-te în grup
 

 

 

I-au fost tăiate labele, iar acum merge pe propriile oase. E soarta de coșmar a unui câine, care a fost găsit ieri pe strada Muncești din capitală. În acest moment, patrupedul se află într-un azil pentru animale și abia mâine s-ar putea apropia un medic veterinar pentru consultații. Potrivit femeii care a adăpostit câinele, acesta are nevoie de proteze, însă în R. Moldova nu sunt specialiști veterinari care pot realiza asemenea intervenții. Astfel, administratoarea azilului face apel către medicii, care au ajutat oamenii în acest sens, să salveze și viața acestui câine.  

 

„Discutăm cu diferiți medici, însă acum doar îl hrănim și îi administrăm antibiotice, astfel încât să reducem din suferință până când luăm o decizie. Nu știm când vor veni medicii. Unul din ei a spus că va veni mâine. Noi presupunem că se află în această stare de mai mult de o lună. Acum merge pe propriile oase. Toți medicii spun că e mâna unui om, care a vrut să își bată joc. Vrem să ne consultăm și cu colegii noștri din Odesa. Ei au mai multe posibilități. 

În acest caz fără proteze nu e posibil. Nu știm unde să găsim medici, pentru că în R. Moldova nu sunt. Asta doar în cazul în care să găsim un medic care a pus proteze oamenilor, iar instalarea protezelor e un proces foarte anevoios. Mulți au scris pe internet că ar fi mai bine de eutanasiat, însă, dacă câinele a rezistat atâta timp în această stare, eu cred că el merită o șansă la viață”, a spus Iulia Axionova, administratoarea azilului pentru animale „Insula Speranței”. 

Până în acest moment nu a fost depusă o plângere la poliție, pentru a găsi și pedepsi persoana care a realizat această faptă. 

Precizăm că în R. Moldova tratamentul cu cruzime sau tortura animalelor, care a cauzat mutilarea sau moartea acestora, se pedepsește cu amendă în mărime de la 25.000 de lei până la 37.500 de mii de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 100 la 180 de ore sau cu închisoare de până la un an.

Sursa:https://agora.md/stiri/70026/unui-caine-ia-fost-taiate-labele-iar-acum-merge-pe-propriile-oase-facem-apel-catre-medicii-care-pot-pune-proteze-foto

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 Produse alimentare pe care le refuzăm, desi nu ar trebui 1480E cea mai scumpa sticla de whisky vanduta vreodata! Pretul exorbitant platit pe o sticla cu bautura veche de 60 de ani! 126

Fata asta a uimit tot globul pamantesc ! Toata sala a inceput sa planga, iar juriul apasa isteric pe butoane! Un talent de la Dumnezeu - VIDEO 2921310 motive pentru care turiștii sunt dezamăgiți de Paris 16320 de fotografii extrem de amuzante surprinse in sala de forta 315510 Funcții neașteptate de smartphone pe care probabil nu le stiati 27320 de motive pentru care nu putem avea increde in fotografiile de profil 208Trei fraţi Saint Bernard inseparabili au fost abandonaţi la adăpost – personalul a hotărât să le găsească tuturor un cămin permanent 1497O Pitipoanca din Romania a vrut sa isi faca o POZA dar din pacate a apasat pe VIDEO... Vezi ce a iesit pana la urma - VIDEO 63651Cum pot cumpăra românii ani de vechime pentru pensie 626
SuperClipuri.com 2021