SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Amendă fantastică pentru lipsa Declarației: 200 milioane lei vechi
mendă fantastică pentru lipsa Declarației, de 200 milioane lei vechi, a primit un bucureștean care a ieșit din casă.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 55 de membri
Înscrie-te în grup
 

 

George Răcman, un bucureștean a primit o amendă de 20.000 de lei (4500 Euro) penrtu că nu avea declarația pe proprie răspundere.

George Răcman a fost crescut în centre de plasament, dar a avut curajul și ambiția și a absolvit facultatea de Agronomie. A făcut un credit prin programul Prima Casă și a cumpărat o garsonieră.

„Trec printr-un șoc din care nu pot sa îmi revin. Nu am știut că îmi trebuie acea adeverință ca sa merg la magazinele din cartier.  Nu sunt bogat, cine îmi cunoaște trecutul știe foarte bine cât am luptat să am această garsoneră, la care voi plăti 29 de ani credit bancar. A fost visul meu să am un acoperiș după 26 de ani de stat în cămin alături de ‘frații mei’ când eram 100 de inși sub același acoperiș. Această amenda este o sumă enormă pentru mine. Azi am primit confirmarea telefonică de la secția 15 că am această amendă. Simt că îmi este sfârșitul, sunt la pământ,” a scris bărbatul pe Facebook.

Secția 15 a fost contactată de echipa fanatik.ro. Agentul de serviciu a anunțat că nu poate oferi mai multe detalii despre această amendă fantastică pentru lipsa Declarației.
Polițistul a precizat însă că exista posibilitatea unui avertisment inițial, a unei amenzi de 10.000 de lei, iar, conform legii se poate aplica direct și suma maximă.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Puncte de presiune pentru a scăpa de stres si durere 596Uitati cum sa curatati dulapurile din bucătărie, stropite cu grăsime! 1992

Aceste fotografii fabuloase au fost facute la momentul potrivit!! 22021 de fotografii care ne dovedesc că lumea este încă plină de surprize 15015 poze amuzante din dimineata de dupa o petrecere „reusita" 243(VIDEO)O căţeluşă lăsată să moară, a născut legată şi şi-a îngrijit puii zile în şir, până a fost găsită 19Ia priviti CUM SE AGATTA‚ o ROMANCA‚ in Marea Britanie! Nu m-am gandit niciodata ca se lasa asa usor... Nu pot sa cred asa ceva - VIDEO 969118 animale care se confrunta cu o dramă minusculă 659 persoane care nu ar pierde nicio șansă de a-și arăta aptitudinile 426Un frizer priceput ! O frumoasa tanara isi tunde parul scurt. Transformarea ei a emotionat o lume intreaga .. Da mai departe acest articol - VIDEO 7106
SuperClipuri.com 2021