SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Rusia nu-i va refuza nimănui ajutorul în combaterea pandemiei!
Rusia nu va ignora nicio solicitate din partea partenerilor străini de acordare a unui ajutor în combaterea coronavirusului.

Rusia va răspunde tuturor solicitărilor venite din partea partenerilor străini în ceea ce privește acordarea ajutorului  în combaterea coronavirusului. Cu o astfel de declarație a venit ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.

Chiar de la începutul răspândirii noii infecții, Moscova a oferit un sprijin activ Italiei, iar echipamente medicale și mijloace de protecție au fost livrate în SUA și Serbia.

Ce ajutor au primit statele CSI din partea Moscovei și vor primi în scurt timp, aflați în materialul video realizat de Sputnik.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

”Și cel mai urât bărbat înșală!” Reacția Mirelei Vaida: ”Mă faceți să mă duc acum acasă..." 2237Oamenii de stiinta au descoperit ca cuplurile care se iubesc cu adevarat au tendinta de a creste in greutate 364

Biserica scufundata din lacul Belis!!! Un monument care ascunde o istorie tristă!! 3084 Adevaruri murdare pe care producatorii de sticle de Apă nu vor să le stii 1779Aceste obiceiuri iti distrug parul – Punctul numarul 7 este cel pe care il faci si tu, cu siguranta 4462Salvia, planta care întăreşte trupul şi mintea 4820 de fotografii extrem de amuzante surprinse in sala de forta 3168Acestea sunt motivele pentru care viata intr-un ritm alert deprima tot mai multa lume!! Cu totii avem macar unul din aceste obiceiuri! 116Polițiștii batjocoresc bătrânii în numele legii! O bătrână luată în râs de un poliţist pentru că nu avea declaraţie pentru a merge să-şi cumpere pâine... 355De ce unii oameni sunt atât de răi și lipsiți de respect, față de alții? 375
SuperClipuri.com 2023