SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Rusia nu-i va refuza nimănui ajutorul în combaterea pandemiei!
Rusia nu va ignora nicio solicitate din partea partenerilor străini de acordare a unui ajutor în combaterea coronavirusului.

Rusia va răspunde tuturor solicitărilor venite din partea partenerilor străini în ceea ce privește acordarea ajutorului  în combaterea coronavirusului. Cu o astfel de declarație a venit ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov.

Chiar de la începutul răspândirii noii infecții, Moscova a oferit un sprijin activ Italiei, iar echipamente medicale și mijloace de protecție au fost livrate în SUA și Serbia.

Ce ajutor au primit statele CSI din partea Moscovei și vor primi în scurt timp, aflați în materialul video realizat de Sputnik.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ne îmbolnăvim, în primul rând pentru că uităm să râdem, să ne bucurăm de viață 5919 fotografii care te pot calma mai bine decât ceaiul de mușețel 21

Desi pastea vacile si invata pe camp a intrat cu media 9.99 la secția de controlor trafic aerian! VIDEO 2038 Fapte curioase despre Hitler, pe care probabil nici un profesor nu le-a spus la scoala 1234Îți dau voie să pleci, pentru că nu mă mai meriți 94Horoscop angelic. Află ce înger veghează fiecare zodie în parte 38122 de cupluri care ne dovedesc ca iubirea adevarata este vesnica 24119 curiozitățile despre Norvegia, cea mai prosperă țară a Europei 61314 imagini amuzante care ne arata cat de mari sunt diferentele intre femei si barbati 510Ne mandrim cu ROMANCA noastra ? Catalina Ponor a lasat juriul fara cuvinte de la Campionatul European de Gimnastica ! Merita aprecierile noastre ? - VIDEO 8805
SuperClipuri.com 2022