SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un medic de la urgență arată cât de prost este echipat pe timp de epidemie. Mesajul transmis ministrei Sănătății
Un medic care activează în Serviciul de Urgență și-a luat inima în dinți și a povestit deschis cum sunt dotați medicii de pe ambulanță. Tânărul i-a adresat un mesaj ministrei Sănătății în care a rugat-o să se informeze cum este echipat personalul medical, înainte să se laude la televizor că angajații din sistemul medical au toate cele necesare.  

Eugeniu Cebotari a arătat într-un video ce fel de măști poartă când merge la chemări, din bumbac și fără mare protecție și spune că au fost sfătuiți să poarte câte două măști, dacă sunt subțiri.

Ochelarii de protecție îi păstrează pentru a-i îmbrăca la mai multe chemări. În loc să fie aruncați după ce consultă fiecare pacient, așa cum sunt normele epidemiologice, medicii sunt obligați să aducă ochelarii la stația de urgență unde sunt dezinfectați și ulterior repartizați din nou la medici ca să-i folosească.

Videoul postat pe o rețea socială a adunat mii de comentarii în care medicul este apreciat pentru curajul de a vorbi deschis despre problemele din sistem pe care le tăinuiesc autoritățile.

UPDATE: La scurt timp de la publicare, videoul a dispărut de pe pagina de Facebook a bărbatului, a fost șters sau blocat. Mai mulți internauți au reușit între timp să-l descarce și l-au distribuit separat pe Facebook.

 

 

 

 

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 de imagini care dovedesc că absurditatea este întotdeauna undeva în jurul nostru 4768Cele mai amuzante poze în care nimic nu e ceea ce pare 4379

Un câine fără adăpost ajunge în autobuz şi se aşază pe scaun ca un pasager – Reacţia şoferului este perfectă 958410 Case uimitoare bine ascunse pentru a fi în siguranță 8197 beneficii ale flatulenței 28010 utilizări ale aspirinei despre care putina lume stie, este mai mult decat o simpla pastila 727Cine este primul român diagnosticat cu coronavirus. A fost la vânătoare cu italianul infectat şi a participat la o petrecere 367Primul Cod Penal din România: Corupții își pierdeau funcția și pensia, erau închiși, iar furtul mergea la spitale și case de binefacere. Merită distribuit! 21115 oameni care nu au primit doar o fotografie cu o celebritate, ci o adevărată fotobomb 21299 specii de animale minunate care ne învață să iubim și să fim fideli partenerului 284
SuperClipuri.com 2021