SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

STREINU-CERCEL ne ceartă pe toți: ”Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi”
STREINU-CERCEL ne ceartă pe toți: ”Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi”

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 36 de membri
Înscrie-te în grup
 

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului ”Matei Balș” din București, a lansat acuzații grave.

Author: Mihai Voican | Sursa: CANCAN | Publicat: 12.04.2020, 11:30

În timpul unei intervenții pe care a avut-o la postul de televiziune România TV, Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului ”Matei Balș” din București, a lansat acuzații grave și a spus că pericolul reprezentat de noul coronavirus trebuie înțeles la justa valoare și nu desconsiderat.

 

Două luni putem avea acest virus în organism, avertizează medicul Streinu-Cercel, iar perioada de contaminare poate ajunge la 50 de zile. Din păcate, afirmă medicul, pandemia de coronavirus nu este ”condusă” de specialiști, așa cum ar fi normal. Profesorul Cercel dezvăluie că nimeni nu l-a contactat și că specialiștii nu sunt chemați să își spună părerea, ceea ce este foarte grav.

 

„Virusul poate să rămână două luni în organism, perioada de contaminare să ajungă la 50 de zile. Pandemia e condusă de MAI nu de Ministerul Sănătății, specialiștii nu sunt consultați. În afara de Raed Arafat n-avem nimic la ei, nu au treabă cu specialiștii. Pe mine nu m-a consultat nimeni. Vreau să vă dau o informație pentru ziua de astăzi. Pentru ziua de astăzi, numărul de teste duse în laboratoarele care fac teste de tip PCR a fost la jumătate din capacitatea noastră de testare pe teritoriul României, ceea ce înseamnă că n-au fost solicitate mai multe”, a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel la România TV.

 

Punctul de vedere al medicului Adrian Streinu-Cercel este unul ferm. S-a permis de către autorități ca în România să intre avioane ”fără număr”, mărind riscul de infecție cu COVID-19, în timp ce speciașiștii recomandaseră ca granițele să fie închise. Numai că ”politicienii” au considerat că ”nu dă bine” la nivel european.

Cum s-a greșit? Au lăsat avioanele să intre fără număr. Noi am spus închideți granițele, politicienii au spus că nu dă bine în Europa. Mă scuzați, Europa nu e interesată de România. Trebuie să înțelegem că e nevoie de un program de tip stop-joc. Băncile să înceteze timp de 10 săptămâni să ceară rate, statul să vină să împartă mâncare la scară. Am pierdut deja 2 săptămâni că n-am făcut nimic! Trebuie să stăm 10 săptămâni în casă, e vorba de un nou model social. Dacă nu ne vine mintea la cap repede o ducem așa până la toamnă. Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi”, a mai declarat Streunu-Cercel la România TV.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cască din lego, avertizor pentru nevăzători, invenţia a doi elevi de la "Murgoci" 2918 fotografii surprinse in mod accidental care au speriat pe toata lumea 3707

Cum iti afeacteaza modul in care dormi sanatatea 301VIDEO. 1.800 de oameni au stat ore întregi înghesuiți în parcarea aeroportului din Cluj 1620 de fotografii care arată cum ne schimbam după 1, 2 sau chiar 3 pahare de vin 2458Batrana are peste 90 ani, dar uite cat de meserias conduce acest Range Rover! FA‚RA‚ CUVINTE.. vezi VIDEO 16364Am testat cele mai populare 14 trucuri culinare ale Internetului, priviti care a fost rezultatul 144023 de fotografii care ne arata ce se intampla cand unii oameni se cred ingineri 213135 de fotografii care ne arata ca designerii clar au si zile mai putin inspirate 31795 lucruri pe care să nu le cauți pe Google 1742
SuperClipuri.com 2022