SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

STREINU-CERCEL ne ceartă pe toți: ”Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi”
STREINU-CERCEL ne ceartă pe toți: ”Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi”

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 36 de membri
Înscrie-te în grup
 

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului ”Matei Balș” din București, a lansat acuzații grave.

Author: Mihai Voican | Sursa: CANCAN | Publicat: 12.04.2020, 11:30

În timpul unei intervenții pe care a avut-o la postul de televiziune România TV, Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului ”Matei Balș” din București, a lansat acuzații grave și a spus că pericolul reprezentat de noul coronavirus trebuie înțeles la justa valoare și nu desconsiderat.

 

Două luni putem avea acest virus în organism, avertizează medicul Streinu-Cercel, iar perioada de contaminare poate ajunge la 50 de zile. Din păcate, afirmă medicul, pandemia de coronavirus nu este ”condusă” de specialiști, așa cum ar fi normal. Profesorul Cercel dezvăluie că nimeni nu l-a contactat și că specialiștii nu sunt chemați să își spună părerea, ceea ce este foarte grav.

 

„Virusul poate să rămână două luni în organism, perioada de contaminare să ajungă la 50 de zile. Pandemia e condusă de MAI nu de Ministerul Sănătății, specialiștii nu sunt consultați. În afara de Raed Arafat n-avem nimic la ei, nu au treabă cu specialiștii. Pe mine nu m-a consultat nimeni. Vreau să vă dau o informație pentru ziua de astăzi. Pentru ziua de astăzi, numărul de teste duse în laboratoarele care fac teste de tip PCR a fost la jumătate din capacitatea noastră de testare pe teritoriul României, ceea ce înseamnă că n-au fost solicitate mai multe”, a declarat medicul Adrian Streinu-Cercel la România TV.

 

Punctul de vedere al medicului Adrian Streinu-Cercel este unul ferm. S-a permis de către autorități ca în România să intre avioane ”fără număr”, mărind riscul de infecție cu COVID-19, în timp ce speciașiștii recomandaseră ca granițele să fie închise. Numai că ”politicienii” au considerat că ”nu dă bine” la nivel european.

Cum s-a greșit? Au lăsat avioanele să intre fără număr. Noi am spus închideți granițele, politicienii au spus că nu dă bine în Europa. Mă scuzați, Europa nu e interesată de România. Trebuie să înțelegem că e nevoie de un program de tip stop-joc. Băncile să înceteze timp de 10 săptămâni să ceară rate, statul să vină să împartă mâncare la scară. Am pierdut deja 2 săptămâni că n-am făcut nimic! Trebuie să stăm 10 săptămâni în casă, e vorba de un nou model social. Dacă nu ne vine mintea la cap repede o ducem așa până la toamnă. Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi”, a mai declarat Streunu-Cercel la România TV.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Imagini absolut revoltatoare cu asa-zisii saraci care arunca ciorba pe asfalt pe motiv ca nu e suficienta carne inauntru iar painea nu e suficient de pufoasa - VIDEO 19344 Romani si un Englez au rupt scena la Romanii au Talent pe muzica populara. Andi Moisescu in lacrimi "Bravo, tata!" 17972

23 Fapte curioase care arată cât de puțin știm despre această lume. Inimile femeilor bat mai repede, dar inimile bărbaților sunt mai mari. 20120 de fotografii care ne arata ca drama este mereu in jurul nostru 428Clujul va avea tren metropolitan si metrou. primul oraș din Estul Europei care a primit o finanțare nerambursabilă de 98% de la Comisia Europeană, în valoare de 5,6 milioane de euro 257Casă de 23 de metri pătrați cu 5 camere. Priviți cât este de frumoasă! 171925 de fotografii înfiorătoare care ne fac să îndoim de sanatatea lumii in care traim 10919 tatuaje unice care ne arată puterea iubirii 51630 de idei geniale care ar trebui sa apara si în școlile noastre 895Oravita, orasul premierelor din Romania!! Orice roman trebuie sa il viziteze macar odata! 106
SuperClipuri.com 2023