SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO Polițist filmat cum bate un bărbat pe stradă. Poliția Capitalei anunță că agentul va fi cercetat
Imagini cu un polițist bătând un bărbat au fost postate miercuri seară pe rețelele sociale. Poliția Capitalei a reacționat și a anunțat că a fost o acțiune de sancționare a doi bărbați care nu s-au lăsat legitimați, conform ordonanțelor militare, iar polițistul violent este cercetat de structurile de control intern. 

În imaginile filmate de la un balcon se vede cum un polițist purtând mască medicală lovește violent un bărbat în pulovăr roșu. La un moment dat, apare un alt polițist, care îl oprește pe colegul său violent. Acesta din urmă, însă, strigă la un alt bărbat aflat câțiva metri mai încolo, care o ia la fugă. Polițistul aleargă după el, traversează strada, apare și o mașină de poliție cu girofarul aprins și îl prind pe cel de-al doilea bărbat, pe care îl întreabă „care este urgența după ora 10 noaptea”.

 

 

 

Poliția Capitalei a emis un comunicat în care arată că incidentul a avut loc în București, iar polițistul violent va fi cercetat.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, vă facem cunoscut faptul în noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbați au fost opriți de către un echipaj al Secției 9 Poliție, în vederea legitimării și verificării documentelor prevazute de Ordonanțele Militare. Bărbații au refuzat legitimarea și au fost conduși la subunitatea de poliție, unde au fost sancționați contravențional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr 61/1991, precum și cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu dețineau documentele prevazute de Ordonanțele Militare.

Cu privire la modul în care a acționat polițistul, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată în comunicatul Poliției.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Studiile arată că pomii au sentimente! 68„Părinte, mama e de vină” – Întâmplarea din care trebuie să învețe toate mamele 1013

IMAGINI APOCALIPTICE ! Uragan devastator la Moscova. Cu Dumnezeu nu te pui - VIDEO 91685Ştefan a refuzat Cambridge-ul pentru a studia la Iaşi. Tânărul vrea să-şi folosească cunoştinţele în România 102Studenta criminală Alina Mihaela Horeanu s-a întors acasă! Uite ce bine arată după atâția ani de pușcărie! - Galerie foto - BZI.ro 2620 de fotografii cu animale care așteaptă ca bebelușii să vină pe lume (Avertisment: acestea vă pot topi inima) 928Dacă nu puteți vorbi cu partenerul despre aceste 9 lucruri, relația voastră este sortită pierzaniei 1103Ceea ce observi prima dată în imagine, spune multe despre scopul vieții tale ! 1634Intelepciunea batranului indian. Raspunsul lui ingenios iti va da de gandit 27215 momente cruciale în care vremea a schimbat istoria 1026
SuperClipuri.com 2022