SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Premierul a făcut anunțul. Când se vor întoarce elevii la școală?
Elevii s-ar putea reîntoarce la școală după data de 15 mai, dacă situația epidemică o va permite, a declarat, marți seara, premierul Ludovic Orban.

„Anul școlar va fi încheiat. Adică elevii își vor da toate examenele care se dau la sfârșit de an. La fel, studenții își vor da toate examenele. Încercăm, sigur, dacă după 15 mai lucrurile vor fi în regulă, putem să dăm drumul la activitatea școlară.

 

Profesorii vor trebui să se mobilizeze după vacanța școlară să intensifice predarea online până când se vor putea redeschide școlile și, de asemenea, trebuie să fie pregătite examenele care se dau cu cea mai mare seriozitate”, a spus Orban la un post de televiziune. Guvernul a decis închiderea școlilor de miercuri, 11 martie, în contextul cazurilor de coronavirus confirmate în România. 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 citate filozofice, despre viață, care dezvăluie adevărurile pe care le neglijăm adesea 151Psihiatru despre copiii de azi: „Noi nu mai avem curajul sa îi corectăm sau să luam măsuri pentru a-i îndrepta...” 223

25 de celebrități care au reacționat intr-un mod unic in momentul care au fost surprinsi de Paparazzi (Alec Baldwin este Maestrul) 262ASTA NU DISTRIBUIE NIMENI: MISIUNEA MEDICILOR ROMÂNI ÎN ITALIA S-A ÎNCHEIAT CU SUCCES. FELICITARI! 12Cum va arăta cel mai scump pod din istoria României. Construcţia va lega Moldova şi Muntenia de Dobrogea, în zona Jijila 994Încercând să salveze un câine blocat în zăpadă, oamenii au observat îngroziți că acesta ascundea ceva sub corpul său 142COVID-19. Un ministru din Germania s-a sinucis, ”profund ingrijorat” de urmarile epidemiei cu cornavirus asupra economiei 318Printesa Diana il invata ce este respectul acum 25 de ani, azi Prinţul William serveşte mâncare oamenilor fara adapost 103417 fapte celebre în istorie care s-au intamplat pentru prima data acum mult timp 1298In 1997, ea a nascut sapte copii – si sotul ei a parasit-o. Iata cum arata azi: cei sapte magnifici 9946
SuperClipuri.com 2022