SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Premierul a făcut anunțul. Când se vor întoarce elevii la școală?
Elevii s-ar putea reîntoarce la școală după data de 15 mai, dacă situația epidemică o va permite, a declarat, marți seara, premierul Ludovic Orban.

„Anul școlar va fi încheiat. Adică elevii își vor da toate examenele care se dau la sfârșit de an. La fel, studenții își vor da toate examenele. Încercăm, sigur, dacă după 15 mai lucrurile vor fi în regulă, putem să dăm drumul la activitatea școlară.

 

Profesorii vor trebui să se mobilizeze după vacanța școlară să intensifice predarea online până când se vor putea redeschide școlile și, de asemenea, trebuie să fie pregătite examenele care se dau cu cea mai mare seriozitate”, a spus Orban la un post de televiziune. Guvernul a decis închiderea școlilor de miercuri, 11 martie, în contextul cazurilor de coronavirus confirmate în România. 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de oamenii care știu cum sa ne surprinda cu pozele lor 63523 de fotografii care au făcut aceste nunți memorabile 4297

9 teorii care ne arată cealaltă parte a istoriei pe care putina lume o cunoaste 376914 lucruri despre viata din Japonia care ar putea duce in eroare orice strain 3953Verifica-ti tiroida chiar la tine acasa folosind doar un termometru! 632319 fotografii care ne arata cat de mult s-a schimba generatia emo din anii 2000 - DeVizitat.org 39Numai in ROMANIA poti sa vezi astfel de IMAGINI! Ma doare BURTA de cat am RAS! 1658910 copii care au devenit faimosi in intreaga lume datorită frumuseții lor 53Vă îndoiați de existența lui? 7 semne că îngerul vostru păzitor este undeva pe aproape 359Declarație uimitoare a martorului principal în dosarul Teldrum: ‘Dacă Dragnea scapă fără 15 ani de puşcărie, înseamnă că suntem în Bangladesh’ 1010
SuperClipuri.com 2021