SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Premierul a făcut anunțul. Când se vor întoarce elevii la școală?
Elevii s-ar putea reîntoarce la școală după data de 15 mai, dacă situația epidemică o va permite, a declarat, marți seara, premierul Ludovic Orban.

„Anul școlar va fi încheiat. Adică elevii își vor da toate examenele care se dau la sfârșit de an. La fel, studenții își vor da toate examenele. Încercăm, sigur, dacă după 15 mai lucrurile vor fi în regulă, putem să dăm drumul la activitatea școlară.

 

Profesorii vor trebui să se mobilizeze după vacanța școlară să intensifice predarea online până când se vor putea redeschide școlile și, de asemenea, trebuie să fie pregătite examenele care se dau cu cea mai mare seriozitate”, a spus Orban la un post de televiziune. Guvernul a decis închiderea școlilor de miercuri, 11 martie, în contextul cazurilor de coronavirus confirmate în România. 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Aceste obiceiuri iti distrug parul – Punctul numarul 7 este cel pe care il faci si tu, cu siguranta 440218 Oamenii a caror logica este prea ciudata pentru noi 2536

18 copii ai celebritatilor care au ajuns astazi mari si greu de recunoscut 25222 de fotografii care explică modul în care funcționează lumea 24020 de oameni a căror gustare a fost atât de impresionantă, incat au trebuit să o împărtășească lumii 60Un elev era umilit de colegii săi de luni de zile. Drept urmare, profesoara decide să facă ceva complet neaşteptat 99210 secrete ascunse în logo-urile studiourilor de film de la Hollywood 505Fasole păstăi la borcan pentru iarnă 52Nu lua totul personal, oamenii cu energie negativă, se luptă cu ei înșiși 67Ce faci greșit atunci atunci când nu reușești să te relaxezi? 68
SuperClipuri.com 2022