SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ce spune Klaus Iohannis despre starea de urgenţă? A fost prelungita cu.....
Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgenţă a fost prelungită cu încă 30 de zile, până la 15 mai, cu mari șanse să mai fie prelungită în funcție de cum evoluează criza provocată de coronavirus.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 22 de membri
Înscrie-te în grup
 

 

Președintele consideră măsura necesară, mai ales că specialiștii cred că vârful epidemiei de Covid-19 va fi atins spre finalul lunii aprilie.

Am avut o ședință de bilanț intermediar. Am dorit să tragem primele concluzii să vedem cum au fost puse în practică măsurile. Am evaluat impactul acestor măsuri și cum trebuie conduse lucrurile în următoarele săptămâni.

În comparație cu alte țări creșterea numărului de persoane afectate de epidemie nu a fost așa de mare cum a fost în țări precum Italia sau Spania. Acest lucru vine din faptul că noi am luat din timp măsuri foarte ferme.

Nu suntem încă la vârful epidemiei. Să fim atenți, să nu fim panicați și să respectăm indicațiile.

O veste bună: la început se știe că a fost complicat să achiziționăm echipamente de protecție. Avem deja primele rezultate ale măsurilor luate de guvern. Primim în această săptămână 2,5 milioane de măști pentru medici, 5 milioane de măști pentru forțele de ordine, 8 milioane de măști care vor ajunge la populație. Vor veni 500.000 de combinezoane de protecție pentru medici. Sunt lucruri care se mișcă.

Trăgând linie am ajuns la concluzia că va fi nevoie de prelungirea stării de urgență. În această săptămână vom elabora textul decretului. Vom prelungi starea de urgență cu încă o lună. E absolut necesară pentru a ține evoluția epidemiei sub control.

România va trimite o echipă de medici și asistenți medicali în Italia, în zona Milano.

Am discutat despre pregătirea pentru rectificarea bugetară.

Prin această epidemie avem o criză care nu este doar de sănătate publică. Este o criză care va afecta bugetul. Va fi nevoie să se declare o creștere semnificativă a deficitului bugetar. E nevoie de bani mai mulți în sectorul de sănătate publică și pentru asistență socială. Vom avea o situație complicată a bugetului, însă este clar că această complicație nu se rezolvă de la sine și va trebui guvernul să facă o analiză și să nu ne limităm doar la o rectificare care prevede doar câteva schimbări ci va fi nevoie să se reevalueze și veniturile care sunt în scădere dar și cheltuielile care sunt în creștere și va fi nevoie de reevaluarea tuturor cheltuielilor, a declarat Klaus Iohannis.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

VIDEO: Români întorși din Germania, băgați cu forța de jandarmi în curte: ‘Oameni buni, filmați!’ 1186Un plan de plimbare de 21 de zile vă poate ajuta să eliminați excesul de grasime din corp 54

23 de fotografii unice care pot fi facute doar o dată în viață 194510 Case uimitoare bine ascunse pentru a fi în siguranță 819Incredibil dar adevarat ! O batrana din Romania traieste intr-o casa de lut, veche de 200 de ani si nu se plange de viata - VIDEO 1049823 de fotografii de la persoane care au avut șansa de a face o fotografii uimitoare! 34929 de fotografii care ne arată adevăratul sens al prieteniei 300Cum arată vedetele emisiunilor noastre TV preferate în viața reală cand nimeni nu le filmeaza 4415 TRUCURI foarte utile pentru MASINA ta. O sa-ti para rau ca nu ai aflat mai devreme de ele.. Vezi VIDEO 1804815 oameni care au descoperit ceva total neasteptat în interiorul lucrurilor obișnuite 48
SuperClipuri.com 2022