SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Gigantul Amazon angajează încă 75.000 de persoane, pentru a face faţă cererii crescute de livrări la domiciliu în perioada pandemiei
Retailerul online Amazon a anunţat luni că va angaja alte 75.000 de persoane, pentru posturi pornind de la angajaţi pentru depozite şi până la şoferi pentru efectuarea livrărilor, datorită cererii puternice a comenzilor online în perioada pandemiei de coronavirus.

Aceste angajări noi se adaugă altor 100.000 de locuri de muncă create recent de companie, transmite Reuters, preluată de News.ro.

 

În condiţiile în care cumpărătorii golesc rafturile magazinelor de teama unor carantine de lungă durată sau a deficitelor de produse, companiile încearcă să menţină stocurile de alimente şi produse pentru sănătate şi să aibă angajaţi disponibili pentru activităţile din magazine sau pentru livrări.

 

Gigantul de comerţ electronic are sarcina dificilă de a angaja mai mulţi oameni într-o perioadă în care se înmulţesc apelurile să îşi închidă depozitele.

 

Compania, care a raportat cazuri de coronavirus în rândul angajaţilor săi din depozite şi s-a confruntat cu mai multe demonstraţii, a anunţat că va verifica temperatura angajaţilor şi va distribui măşti de protecţie pentru angajaţii din toate depozitele din Statele Unite şi Europa.

 

Unii oficiali aleşi au cerut Amazon să închidă depozite. Dar, în condiţiile în care ratele şomajului cresc la niveluri record, Amazon are nevoie să îşi acopere deficitul de personal. Pentru a atrage noi angajaţi, compania a anunţat că va suplimenta cu 2 dolari salariul minim de 15 dolari pe oră al angajaţilor din SUA, pe parcursul lunii aprilie.

 

Compania a anunţat luni că a ocupat toate cele 100.000 de posturi noi anunţate anterior şi că noile locuri de muncă se vor adăuga acestora.

 

Amazon anticipează că va cheltui peste 500 de milioane de dolari la nivel mondial pentru majorarea salariilor angajaţilor în timpul pandemiei, peste suma de 350 de milioane de dolari estimată anterior.

 

Ştim că mulţi oameni au fost afectaţi economic, în urma pierderii sau suspendării posturilor din sectorul ospitalităţii, restaurantelor şi călătoriilor în această criză şi aşteptăm pe cei rămaşi fără locuri de muncă să ni se alăture la Amazon până când lucrurile revin la normal şi fostul lor angajator poate să îi primească înapoi”, a anunţat compania într-o postare pe blog.

 

Forţa de muncă a Amazon fluctuează în funcţie de sezon, în perioada sărbătorilor de iarnă ajungând la 798.000 de angajaţi full-time şi part-time. Recent, compania a anunţat că angajează 100.000 de persoane, pe fondul pandemiei.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 lucruri obișnuite cu caracteristici ascunse despre care majoritatea dintre noi nu știu 209S-au salvat de Moarte ca prin minune...VIDEO 1272

20 de persoane care se pot adapta oricărei situații 26120 de oameni care au urmat cu mândrie meseriile părinților 2127 de fotografii care au fost editate atât de prost încât nu te poti opri din ras 2520Perla Bicazului, distrusă de tone de gunoaie. Oamenii nu mai stiu sa respecte valorile tarii 15020 de Imagini din spatele scenei care arată o nouă parte a Hollywood-ului 237020 de persoane care cu siguranta stiu cum sa iasa in evidenta atunci cand ies pe strada 81128 de fotografii incredibile care ne arată cât de mult s-a schimbat lumea în 100 de ani 3249 actrițe de la Hollywood care s-au antrenat din greu pentru un rol important, iar munca lor merită admirație 463
SuperClipuri.com 2022