SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ei sunt poliţiștii maramureșeni,în loc să dea amenda mamei cu copil au........
 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 15 membri
Înscrie-te în grup
 

 

Polițiștii locali Iuliana Goloman, Ovidiu Prună și Norbert Buzatu sunt trei agenți cu suflet mare din Maramureș. Ei u făcut tot ce le-a stat în putință să ajute o mamă și pe fiica ei de 6 ani să ajungă acasă.

Femeia venise de la Arad, dar nu mai avea niciun ban și rămăsese în gară, cu fiica ei de 6 ani. Patrula polițiștilor locali s-a oprit în dreptul lor și a întrebat-o pe mama fetiței unde trebuie să ajungă. Femeia i-a spus că trebuie să ajungă acasă, în Petrova, însă nu mai are bani.

Fiind deja noapte, iar următorul tren spre destinația femeii nu pleca prea curând, polițiștii locali au pus bani pentru a o caza pe femeie, împreună cu fetița ei, la un hotel, dar nu au avut succes la hotelurile din zonă, camerele fiind ocupate.

Un taximetrist, căruia i s a făcut milă de ele, s-a dus la polițiștii locali și s-a oferit să le cazeze la el acasă, pentru o noapte. Polițiștii locali au luat datele bărbatului dându-și acordul.

De asemenea, polițiștii locali din Baia Mare le-au dat măști de protecție, atât femeii, cât și fiicei acesteia, dar și 100 de lei, să aibă de mâncare până acasă.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator în Maramureș, Simona Vasiac.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

(FOTO)Unui câine i-a fost tăiate labele, iar acum merge pe propriile oase. „IMAGINI ȘOCANTE” (FOTO) 14Specialiștii îți dau 6 motive să nu îți mai cureți urechile cu bețișoare 233

19 imagini cu puternic impact emotional, care arata ca inca mai exista oameni cu inima mare 2583Machu Picchu, poarta spre cer. Istoria orasului pierdut din Peru 148Preotul care a anulat toate taxele bisericești. „Acolo unde este taxă, nu mai este har. Pentru mine, să săvârşesc slujbe este o datorie în fața Domnului” 3815Un preot a inceput sa planga.. el povesteste despre mafia din biserica.. trebuie sa il asculti - VIDEO 295899 maniere prin care poți combate persoanele nepoliticoase 295Cele mai fericite semne ale zodiacului, în 2020 11669 actrițe de la Hollywood care s-au antrenat din greu pentru un rol important, iar munca lor merită admirație 463Unde sunt RROMII?? Peste 500 de motociclisti AU LUAT cu asalt un SAT de rromi care LE-AU UCIS un CAMARAD! Cea mai DURA‚ confruntare din cate am vazut!! Asta de MOBILIZARE!! 66106
SuperClipuri.com 2022