SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ei sunt poliţiștii maramureșeni,în loc să dea amenda mamei cu copil au........
 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 15 membri
Înscrie-te în grup
 

 

Polițiștii locali Iuliana Goloman, Ovidiu Prună și Norbert Buzatu sunt trei agenți cu suflet mare din Maramureș. Ei u făcut tot ce le-a stat în putință să ajute o mamă și pe fiica ei de 6 ani să ajungă acasă.

Femeia venise de la Arad, dar nu mai avea niciun ban și rămăsese în gară, cu fiica ei de 6 ani. Patrula polițiștilor locali s-a oprit în dreptul lor și a întrebat-o pe mama fetiței unde trebuie să ajungă. Femeia i-a spus că trebuie să ajungă acasă, în Petrova, însă nu mai are bani.

Fiind deja noapte, iar următorul tren spre destinația femeii nu pleca prea curând, polițiștii locali au pus bani pentru a o caza pe femeie, împreună cu fetița ei, la un hotel, dar nu au avut succes la hotelurile din zonă, camerele fiind ocupate.

Un taximetrist, căruia i s a făcut milă de ele, s-a dus la polițiștii locali și s-a oferit să le cazeze la el acasă, pentru o noapte. Polițiștii locali au luat datele bărbatului dându-și acordul.

De asemenea, polițiștii locali din Baia Mare le-au dat măști de protecție, atât femeii, cât și fiicei acesteia, dar și 100 de lei, să aibă de mâncare până acasă.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator în Maramureș, Simona Vasiac.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Bunătatea reală este un limbaj universal 37Cum îți iei rămas bun de la colegi, când îți dai demisia de la serviciu 443

22 de fotografii care elimina miturile pentru alimente sănătoase pe care le-am crezut de ani de zile 68215 fotografii care ne dovedesc ca lumea inca poate sa fie un loc mai bun 149Medicul Ştefan Florian din Cluj a devenit unul din cei mai buni neurochirurgi ai lumii! 1240Iubita îi spune prietenului „Fie scapi de câine, fie plec eu!” – Răspunsul bărbatului a cucerit Internetul 402Super e un dar de la Dumnezeu ! Mama tocmai a nascut, insa nimeni din familie nu se astepta sa descopere acest lucru in patut - VIDEO 13767Nu costă nimic să le ştii! LEACURILE BĂBEŞTI – farmacia de pe vremuri a românilor 379167 acțiuni pe care este mai bine să le eviți atunci când te certi cu partenerul 723Istoria bunicuței de 80 de ani s-a răspândit într-o clipă pe Internet! O bunicuță a adunat o grămadă de mărunțiș pentru călătoria cu autobusul. Șoferul nu a rezistat și a ieșit… 3580
SuperClipuri.com 2021