SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Antonia nu și-a putut stăpâni lacrimile
Antonia nu și-a putut stăpâni lacrimile în cadrul emisiunii Gândul LIVE, la scurt timp după ce Emma Zeicescu a întrebat-o despre fiica ei, care locuiește în Italia. Maya Castellano este în grija bunicilor paterni, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Frumoasa cântăreață a vorbit împreună cu Alex Velea despre cum își petrec perioada de izolare, alături de cei doi băieți: Dominic și Akim.

În timpul mărturisirilor făcute la Gândul LIVE, Antonia Și Alex Velea au spus că se bucură la maximum de timpul petrecut împreună: se joacă alături de cei mici, gătesc și mănâncă sănătos și fac mult sport. Desigur, le este dor să urce pe scenă sau să se întâlnească cu prietenii apropiați, dar își doresc să păstreze distanța socială atât pentru binele lor, cât și pentru al celorlalți.

Alex Velea: Ne bucurăm de perioada asta, că petrecem timp împreună!

Antonia: Să știi că eu mi-am dorit foarte mult să petrecem timp împreună, pentru că, de la o vreme eram foarte ocupați și, pentru noi este ceva.. e ideal!

Iar iubitul artistei a continuat: Profităm de această perioadă, știm că e o perioadă grea pentru toată lumea. Dar, din punctul ăsta de vedere, suntem fericiți că măcar suntem împreună și avem timp să ne bucurăm unii de ceilalți.

Întrebată de fiica din mariajul cu Vincenzo Castellano, Antonia și-a schimbat complet mimica feței, ochii i s-au inundat de lacrimi, iar acest lucru se vede atât în imaginile din galeria foto a articolului, dar și în clipul de mai jos. Faptul că artista s-a întristat a fost observat și de Alex Velea, care și-a întors imediat privirea spre iubita lui, să se asigure că, totuși, poate continua interviul.

Maya este foarte bine, într-adevăr, ea a intrat în carantină mai devreme decât noi. Dar e safe (n.r.: în siguranță), e totul în regulă. Acolo este mai grav și îmi fac griji, dar, vorbesc cu ea zilnic și au grijă de ea, e totul ok, a răspuns cântăreața cu multă emoție în glas

Antonia: Ei inventează tot felul de jocuri. Noi ne folosim de Moșu și vara…

Alex Velea: Sună-l pe Moșu, că nu se poate așa ceva.

Antonia: Noi le spunem nu doar că stăm închiși. Le explicăm că este o răceală mai puternică.

Alex Velea: Îi învățăm pe ei să curețe după ei. Să fie ordonați. Nu sunt așa ordonat ca mama lor, dar vrem să le implementăm treaba asta. (…).Că e bine să stăm izolați în această perioadă.

 

Antonia: Ei fac grădiniță online. În fiecare zi Maia are două ore în care studiază cu profesoara și colegii. La Achim e cel mai simplu.

 

Alex: Sunt convins că toți copiii văd în această perioadă o vacanță prelungită. Dacă au un frățior, o surioară se joacă, uită de plictiseală. Normal, se bat cum se bat toți frații. Am sperat că nu va fi așa ceva, dar e ca orice cuplu, care se altoiesc. Se iubesc, se bat, mai jucăm un PSP. Avem o rutină frumoasă, facem sport, avem o bandă acasă. La începutul acestei pandemii, nu aveam niciun instrument sportiv. Am niște gantere bune, mi-a plăcut cum vine bluza. Are mereu grijă de mine Antonia, facem puiul, punem la cuptor. Nu suntem mari bucătari.

 

Antonia: E ceva foarte simplu. Piept de pui la cuptor cu orez. Ne-a venit și sacul cu ceapă verde.

Alex: Ce tare era să luăm ceva de pe net. Ceva congelat, stai să nu se vadă reclama. Ba sigur că gătesc și eu, doamnă. Cum să nu. Eu fac micul dejun în fiecare dimineață, care constă fie în ovăz, în funcție de antrenament. De obicei mâncăm carbohidrați pentru absorbție lentă. Mâncăm ovăz cu scorțișoară.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

17 Fapte despre celebrități care sunt greu de crezut 1799Circulația mașinilor, interzisă pe 1 și 2 mai în România 117

Ne îmbolnăvim prea des pentru că ne stresăm prea mult şi uităm să fim fericiţi 389Bombă! Klaus Iohannis, dat în judecată la Iași! Un avocat l-a chemat la bară pe Președintele României! 63Cristina Neagu, jucătoarea anului 2018 în Europa 539 sculpturi vechi care au devenit celebre datorită acestor taine ce se ascundeau în spatele lor. 56326 de fotografii impresionante care au deranjat Internetul și acum veți ști de ce 2192Bea bere ca să te simți mai bine. Berea are beneficii uimitoare!! 178Cand pleci in strainatate.. Melodia e dedicata special pentru toti ROMANII plecati peste hotare - VIDEO 1635811 Caracteristici fascinante ale corpului pe care le poți vedea doar o dată în viață 4244
SuperClipuri.com 2021