SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mărturiile tulburătoare ale medicilor trimişi în Italia: "În România stăm OK faţă de ce e aici"
15 cadre medicale trimise în misiune din România văd cu ochii lor realitatea cruntă din spitalele Lombardiei.

Echipa care a plecat marți din țară, a intrat deja în pâine. Ai noștri spun că italienii le-au povestit momentele dramatice prin care au trecut când au fost nevoiți să aleagă cine să trăiască și cine nu.

Corina Georgescu este medic la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara. A fost repartizată în Lombardia, la spitalul din Merate, unde sunt doar pacienți cu covid.

 

Corina Georgescu„Noi, în România, stăm ok față de cum e Italia. La nivelul Spitalului Județean de unde eu și încă doi colegi am plecat, încă nu este situația dezastruoasă și am considerat că merită două săptămâni de investiție, în această expediție.”

Presa din Italia a relatat pe larg cum medicii de acolo au luat decizii ca în vreme de război.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Iubita portarului bătăuş a primit 116 ani de puşcărie 226Experții au evaluat 20 de țări cu cele mai frumoase femei din lume, vezi pe ce loc se afla Romania 865

Omul de afaceri care a tipărit 3 milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi“: „Vinovaţi pentru că eu risc să crăp pe drumuri în 2020 sunt 20 oameni“ 947Vecinii lui au crezut ca locuieste intr-o COCINA‚, dar cand au pasit in interior au avut un SOC. WOW! 70931Românul ales de Elon Musk să construiască trenul viitorului. Pe el ar putea fi steagul României 260Trăiește viața frumos, după regulile renumitului psiholog Mihail Litvak 6916 lucruri care sunt permise in toata lumea dar total interzise în Coreea de Nord 7203Amestecă leuștean cu miere și consumă-l cât mai des 2403Aceste fotografii au fost facute cu cateva minute inainte de dezastru! 44523 de fotografii care ne demonstreaza ca pentru unele persoane logica este doar un simplu cuvant 1003
SuperClipuri.com 2021