SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Rusia a anunțat că a creat un test rapid pentru COVID-19. Precizia testului: peste 94%
Autorităţile ruse au anunţat, luni, că au realizat un test capabil să depisteze o infecţie cu noul coronavirus în doar 40 de minute, apelând doar la echipamente standard de laborator.
 {reclama

estele rapide oferă o precizie de peste 94%, au fost create de compania farmaceutică rusă Generium și sunt dezvoltate de un consorţiu de societăţi medicale specializate denumit „Uniunea medico-biologică”. Potrivit ministerului rus al Industriei, testele „detectează ARN-ul coronavirusului”, iar „utilizarea acestui kit de detectare va creşte de câteva ori productivitatea laboratoarelor şi probabilitatea de a detecta o infecţie virală”, se precizează într-un comunicat al ministerului rus, citat de Agerpres. „Datorită procedurii simplificate de preparare a eşantioanelor şi reducerii numărului de etape necesare pentru analiză, timpul de detectare a agenţilor patogeni este mai mic de o oră”, a precizat cercetătorul Andrei Ivanov din cadrul Academiei ruse de Ştiinţe, citat în comunicat.

 {reclama

Tehnica de depistare folosită în prezent în cele mai multe ţări este aşa-numita RT-PCR – o metodă de amplificare a materialului genetic viral. Noile teste sunt realizate de laboratoare de specialitate, iar prelevarea se face din interiorul nasului. Pacientul va afla dacă este sau nu infectat în câteva ore de la prelevare. Alte kituri de testare rapidă sunt în faza de producţie în Franţa, SUA, Elveţia şi în Germania. Totodată, companiile farmaceutice lucrează şi la teste serologice pentru depistarea anticorpilor, pentru a determina dacă un individ a avut contact cu virusul şi s-a imunizat pe cale naturală.
 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ne îndrăgostim de aceia care sunt meniți să ne facă să evoluăm 74Cum pot cumpăra românii ani de vechime pentru pensie 632

9 armate ale lumii unde disciplina este foarte stricta 1091Dragoș Crișan, geniul matematicii din Cluj, medaliat cu argint la Olimpiada Balcanică 85Acestea sunt cele mai mari semne ale anemiei pe care nu le cunoașteți !! 91410 pisici amuzante care dorm într-un stil greu de ignorat de către stăpânii lor 38015 dispozitive anti-furt pe care nu le vei găsi în niciun magazin 436Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi jumatate . Decizia este definitivă ! 32439% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional. Cum îi va afecta pe viitor 9511 secrete pe care industria de infrumusețare nu vrea să le știți 1856
SuperClipuri.com 2022