SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Polițiștii batjocoresc bătrânii în numele legii! O bătrână luată în râs de un poliţist pentru că nu avea declaraţie pentru a merge să-şi cumpere pâine...
S-a intamplat zilele trecute intr-o comuna din Romania. Asta este umanismul politistilor ! Mori in casa, ca te protejam noi de corona,a vem umanismul nostru. Ai declaratie, bine, nu, mori in casa !
 

 - Unde te duci bre ?
-Să iau pâine maică !
-Păi dă actele !
- Ce acte mamă, actele cașii?
-Faci mișto de noi? Actele, declaratia !
- Să vă dau bireu (buletin ) ?
-Iar ne iei la mișto?
- Ce mișto mamă, mă duc să iau pâine !
-Păi și unde e declarația? Să scrie data, ora, deplasarea !
- Mamă, eu nu văz bine, nu văz să scriu !
- Și atunci de ce ieși bre pe stradă? Stai acasă !
- Mama, eu mai ieseam daca avea cine sa imi ia paine? Eu abia pot sa merg ! Nu are cine sa imi ia !
- Nu ai declaratie, nu iesi din casa !


Daca era roman, era om. La asa oameni le aduci tu o paine, si ceva de mancare. O iei de mana sa treaca strada, nu te intereaseaza acte si declaratii. Dar specia asta de gabori cu cefe groase, o specie inumana el cauta sa intrebe de acte si de legi, calca pe cadavre. In astfel de oameni nu exista omenie !

Este Romania anului 2020, o tara care si-a arestat toti cetatenii la domiciliu. Oameni pasnici ies pe strada si merg la servici, sau sa se plimbe si sunt opriti si intrebati de permis de serviciu, declaratie pe propie raspundere, buletin, etc, ca si cum ar fi criminali si infractori !

Circul asta abject, doar in cateva tari ex-comuniste se petrece.

 Da, au laut toti masuri, au inchis universitati, scoli, restaurante, dar nu isi umilesc cetatenii, si mai ales batranii, daca ies pe strada sa-i intrebe de acte !

Oare nu este destula bataie de joc?  Cat se termina circul?

Este mult si o luna sa mai continue, pana la sfarsit de luna aprilie. Dar daca luna viitoare nu este gata, va iesi prapad !

Au putere acuma, este vremea lor, le permite Dumnezeu sa faca abuzuri, dar Dumnezeu pentru glasul saracului si strigatul vaduvei va face dreptate ! Si daca nu vor raspunde penal pentru aceste abuzuri, chiar si ei politistii acoperiti de ordonante si legi de razoi, or sa raspunda in fata lui Dumnezeu, si chiar mai devreme de judecata de dupa apusul vietii !

Dumnezeu îi lasă, dar nu doarme !

 

Sursa:http://www.replay-24.com/2020/04/politistii-batjocoresc-batranii-in.html?m=1&fbclid=IwAR0ZgFscp1mlqZN1o4TiPU77LHz2AmGMC7cK9R53FzTNTs5xGeorzlQQaNc

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 de persoane care sunt pe cale să aibă o iesire nervoasă 29Înregistrare de colecție cu Ștefan Bănică la 5 ani. Cu cine vorbea acesta la telefon? 290

Mii de oameni au mers numai în lenjerie intimă la metrou. Vezi reacţia pasagerilor! 12410 haine ciudate pe care nu ar trebui sa le iei nici gratis! Cine cumpără așa ceva? 512Mireasa i-a dedicat un cantec Deosebit Mirelui, vezi ce Voce Frumoasa are. Mirele a ramas fara cuvinte.. VIDEO 2096920 de fotografii care ridică foarte multe semne de intrebare 637Acestea sunt cele mai fascinante locuri din Romania in care este interzis sa intri!!! 15720 de fotografii memorabile care arată o latura nestiuta a trecutului 68413 cupluri celebre cunosc secretele unei căsnicii fericite. Aflati-le si voi! 459Vom fi martorii unei Luni Albastre rare, pe data de 18 mai 57
SuperClipuri.com 2022