SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Radiațiile mai lipseau: Incendiu la Cernobîl!
Un incendiu de pădure se înregistrează în aceste ore în zona evacuată din jurul reactorului nuclear de la Cernobîl, producând creșterea radiațiilor.

Flăcările s-au răspândit pe o suprafață de circa 100 de hectare, a declarat Iehov Firsov, șeful serviciului de Inspecție Ecologică al Ucrainei, citat de Associated Press.

 

Ministerul Serviciilor de Urgență a anunțat că 130 de pompieri, 21 de autoututilitare și două avioane se luptă să stăvilească flăcările.

Autoritățile au anunțat o creștere a nivelului de radiații în focarul incendiului.

Dezastrul s-a produs în interiorul zonei interzise de 2600 de kilometri pătrați, care a fost instituită după accidentul nuclear din 1986, care a provocat un nor radioactiv uriaș care a acoperit cea mai mare parte a Europei.

 

Zona este în foarte mare măsură nepopulată, dar aici mai locuiesc 200 de persoane, care au refuzat să o părăsească în ciuda ordinelor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 de profesori ale căror abilități profesionale sunt nemaipomenite 14Puiul de elefant doboara o femeie, insa intentiile sale nu sunt rele 361

10 lucruri banale care ne expun la mult mai multe radiații decât credem 125520 de lucruri pe care numai oamenii născuți înainte de 2000 le vor înțelege cu adevărat 163Bărbatul salvează o pisicuţă orfană – 1 an mai târziu, felina încă îl răsplăteşte cu dragostea şi drăgălăşenia ei 852Emotionant ! Iata cum are loc nasterea unui BEBELUS.. Orice mama va intelege acest VIDEO 716„Eu, o femeie tanara, imi faceam nevoile in prezenta sotului meu si…” – adevarul despre relatiile conjugale 10769Dacă trebuie să ceri iubire, atunci nu este iubire... 14324 de barbati care ar trebui să fie numiți iubitii anului 103919 modele de tatuaje albe care arată magic 31
SuperClipuri.com 2021