SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO: Români întorși din Germania, băgați cu forța de jandarmi în curte: ‘Oameni buni, filmați!’
https://www.youtube.com/watch?v=OzsBZhK0Z2I&list=WL&index=2&t=0s

Mai mulți români întorși din Germania au fost băgați cu forța în curte, după ce au fost avertizați de jandarmi că nu au voie să părăsească locuința, fiind izolați la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

Oamenii nu au înțeles să respecte indicațiile jandarmilor și au ieșit pe stradă, în ciuda avertismentelor.

Astfel, doi dintre ei, o femeie și un bărbat, au fost băgați cu forța înapoi în curte, în timp ce strigau la oamenii aflați în zonă să filmeze.

‘Uitați, oameni buni! Umărul meu! Filmați! Filmați!’, a strigat bărbatul luat pe sus de doi jandarmi și băgat înapoi în curtea casei în care trebuie să stea izolat, împreună cu cei alături de care s-a întors din Germania, pentru următoarele 14 zile.
Potrivit unor informații Antena 3, totul s-ar fi întâmplat în Giurgiu.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Paste in carantina: kilogramul de carne de miel are pret dublu 1716 secrete din avion pe care doar pilotii si insotitorii de bord le stiu 1163

Cutremur „SEMNIFICATIC” , produs în regiunea Galați la adâncime destul de mică, 4220 de trucuri psihologice care vă pot ajuta să citiți oameni asa cum doriti 3142Wow ! Cea mai talentata piranda din Galati a cantat in fata juratilor. Narcisa are 17 ani, e frumoasa foc si e MARITATA ! - VIDEO 374105 Parti ale corpului uman care o sa dispara in viitor 113720 de Fraude de Marketing care ar trebui sa ne îngrijoreze 89320 de celebritati care isi iubesc animalele si nu se sfiesc sa arate in public acest lucru 4318 animale care se confrunta cu o dramă minusculă 6410 lucruri ilegale pe care le facem în fiecare zi fara sa ne dam seama 268
SuperClipuri.com 2021