SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO: Preot amendat de poliţişti cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii. Enoriaşă scandalizată: „Mi-a murit şi mie soţul, să nu-l pomenesc?"
Momentul în care un preot vâlcean este surprins de poliţiştii locali încălcând prevederile Ordonanţelor Militare a fost imortalizat şi postat pe Facebook. Filmarea este însoţită de următorul text:

„Organele Statului Poliţist în acţiune: 20.000 lei amendă pentru un preot care nu respectă ordonanţele militare care trimit iobagii la muncă în Germania, permit activitatea din supermarketuri, dar nu permit Sf. Liturghie în duminica din Postul Mare.

Obişnuiţi-vă cu acest tip de dialog: – Mi-a murit şi mie soţul; să nu-l pomenesc, domnule?! / – Nu aveţi voie, doamnă!”, a scris cel care a postat înregistrarea, menţionând unde s-a petrecut incidentul şi faptul că preotul amendat se numeşte Nicolae Proteasa.

Incidentul s-a petrecut duminică, 5 aprilie, în curtea bisericii Sfântul Ion din Râmnicu Vâlcea, pe o alee retrasă, care nu are vizibilitate înspre intrarea în incinta lăcaşului de cult. Din imagini reiese că preotul a fost, cel mai probabil, rugat de câţiva enoriaşi, să facă o slujbă de pomenire. Pe fundal se aud cântece religioase din biserică. În imagini apar zece persoane cu tot cu preotul, probabil din două sau trei familii diferite, îmbrăcate în culori închise la culoare, şi două mese cu mâncare şi băutură pentru pomană.

https://www.facebook.com/100009484907272/videos/2589593494700122/?t=0

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

5 alimentele pe care nu trebuie să le spălați înainte de a le găti și 5 pe care trebuie să le spalati întotdeauna 1610Fost Avocat al Poporului: ”Asta se numește dictatură. Starea de urgență este neconstituțională” 159

Utilizatorii de internet au decis să împărtășească cu noi lucruri unice pe care le-au găsit întamplător 7519 Schimbări interioare care vă pot aduce casa la un nivel complet nou 113325 de fotografii care dovedesc că pisicile sunt creaturi hilare 20525 de Imagini emoționante ,,înainte” și ,,după” adopția câinilor! Iată cum arată fericirea de a fi acasă! 426Diferențele dintre suflet, spirit și sinele superior 76Oamenii de stiinta au descoperit ca cuplurile care se iubesc cu adevarat au tendinta de a creste in greutate 361Măștile chirurgicale ar putea fi refolosite. Cum se dezinfectează corect 1417 oameni care ne demonstreaza ca orice este posibil daca ne dorim cu adevarat 295
SuperClipuri.com 2021