SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

VIDEO: Preot amendat de poliţişti cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii. Enoriaşă scandalizată: „Mi-a murit şi mie soţul, să nu-l pomenesc?"
Momentul în care un preot vâlcean este surprins de poliţiştii locali încălcând prevederile Ordonanţelor Militare a fost imortalizat şi postat pe Facebook. Filmarea este însoţită de următorul text:

„Organele Statului Poliţist în acţiune: 20.000 lei amendă pentru un preot care nu respectă ordonanţele militare care trimit iobagii la muncă în Germania, permit activitatea din supermarketuri, dar nu permit Sf. Liturghie în duminica din Postul Mare.

Obişnuiţi-vă cu acest tip de dialog: – Mi-a murit şi mie soţul; să nu-l pomenesc, domnule?! / – Nu aveţi voie, doamnă!”, a scris cel care a postat înregistrarea, menţionând unde s-a petrecut incidentul şi faptul că preotul amendat se numeşte Nicolae Proteasa.

Incidentul s-a petrecut duminică, 5 aprilie, în curtea bisericii Sfântul Ion din Râmnicu Vâlcea, pe o alee retrasă, care nu are vizibilitate înspre intrarea în incinta lăcaşului de cult. Din imagini reiese că preotul a fost, cel mai probabil, rugat de câţiva enoriaşi, să facă o slujbă de pomenire. Pe fundal se aud cântece religioase din biserică. În imagini apar zece persoane cu tot cu preotul, probabil din două sau trei familii diferite, îmbrăcate în culori închise la culoare, şi două mese cu mâncare şi băutură pentru pomană.

https://www.facebook.com/100009484907272/videos/2589593494700122/?t=0

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

5 zodii care înșală fără să fie prinse 218027 de coincidențe norocoase care ne-au uimit și vă invităm aruncați o privire. 804

Scolile din Romania un pericol pentru elevi ? In timp ce sustineau teza tavanul clasei a cazut !! 6615 pui de animale care vor topi chiar și cea mai rece inimă 1720Romania a castigat aurul la olimpiada mondiala de robotica!!! Robotul lor a fost construit in doar 3 luni!! 655 lucruri pe care probabil nu le știai despre pipotele de pui 4670(FOTO)Unui câine i-a fost tăiate labele, iar acum merge pe propriile oase. „IMAGINI ȘOCANTE” (FOTO) 14Vecinii lui au crezut ca locuieste intr-o COCINA‚, dar cand au pasit in interior au avut un SOC. WOW! 70931Uneori este bine să accepți că te-ai înșelat 10823 de fotografii care dovedesc că transportul public este plin de surprize 338
SuperClipuri.com 2021